Buiten Analoog HD Mini Tube IR 1080p (3.6 mm) (Item HDCC42500)

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 25 beelden\s
  • Transmissie via conventionele CCTV-infrastructuur (coaxkabel tot 500 meter)
  • 3,6 mm vast objectief
  • 1/3" CMOS-beeldopnemer
  • Met 24 IR-leds voor ca. 20 m nachtzichtbereik
  • 3D DNR voor ruisvrije beelden
  • True WDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten (120 dB)
  • Weerbestendige camerabehuizing en houder met binnenliggende kabeldoorvoer (IP66)

Buiten Analoog HD Mini Tube IR 1080p (3.6 mm) (Item HDCC42500)

Voor een goede en veilige werking moet dit product worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide specialist. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de laatste veiligheidsupdates en nieuwe functies.

Maximaal bereik in Full HD
Deze mini tubecamera maakt met zijn vaste objectief van 3,6 mm en de 1/3" CMOS-beeldopnemer briljante videobeeldgegevens die in Full HD-resolutie via coaxkabels tot 500 meter kunnen worden overgedragen.

Ruisvrije beelden met optimaal contrast
De 24 infrarood-leds met een bereik van 10 meter, de 3D DNR-functie en de True WDR-functie zorgen dag en nacht voor ruisvrije beelden zonder extreme tegenlichtcontrasten waarmee een duidelijke identificatie van personen of nummerborden is gewaarborgd.

Groot nachtzichtbereik en bescherming tegen weersinvloeden
Het onopvallende design en de hoge beschermingsklasse (IP66) garanderen een probleemloos en tegen sabotage beschermd 24/7-gebruik, zowel voor binnen- als onbeschermde buitentoepassingen.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Algemeen downloads:

Extra informatie:

Benodigde accessoires:

CCTV Netstekkervoeding "Internationaal"
TVAC35000