A biztonság szinomímája

Az ABUS márkanév világszerte erős és független vállalatcsoportot takar, mely mechanikai és elektronikai biztonságtechnikai termékeket gyárt és értékesít.

ABUS - A márkanévvel ellátott termékek világszerte nagy elismertségnek örvendenek. 
Talán nincs is még egy olyan vállalatcsoport a biztonságtechnikai ágazatban, amely az ABUS-hoz hasonló ismertséggel rendelkezik.

Az ismert közvéleménykutató cégek által készített legújabb kutatások is igazolják, hogy az ABUS a már meglévő magas ismertségét tovább tudta növelni és a lakásbiztonság, illetve mobilbiztonság területén jelentős előnnyel az első helyen áll.

Biztonság otthon

A ház vagy lakás biztonsága védettséget teremt

Az ABUS olyan innovatív megoldásokat fejleszt ki, amelyek a pincétől a tetőig gondoskodnak házának biztonságáról. Választékunkba füstjelző készülékek, ablak- és ajtózárak, valamint zárrendszerek tartoznak. Egyedülálló és csak az ABUS-tól: mechatronikai megoldások, amelyek egy rendszerben egyesítik a mechanikát és az elektronikát.

Ablakbiztonság

Ablakbiztonság

Tudta, hogy a betörők legtöbbször az ablakon és a teraszajtón keresztül hatolnak be a lakásba?
A kereskedelemben kapható ablak buktatva vagy bezárva sem jelent különösebb akadályt a betörőnek. Ehhez társul a balesetveszély, hiszen a gyermekek könnyen ki tudnak nyitni egy ilyen ablakot és kieshetnek rajta. Az ABUS egész sor biztonsági megoldást kínál Önnek, például zárható ablakkilincseket és egyéb kiegészítő ablakzárakat.

További információk angolul 

Ajtóbiztonság

Ajtóbiztonság

Minden bejárati ajtó alapfelszereléséhez tartoznak minőségileg ellenőrzött biztonsági zárólemezek, stabil bevésőzárak, maghúzás védelemmel ellátott zárpajzsok, valamint zárbetétek biztonsági kártyával. Pótlólagos biztonságot nyújtanak a hevederzárak, kiegészítő zárak és a zsanéroldali biztosítók. Az ABUS minden területre a megfelelő termékeket kínálja.

További információk angolul

Lakatok

Mindegy, milyen célból van szükség a lakatra – az ABUS-nál megtalálja a megfelelő biztonsági megoldást! Ismerje meg sokoldalú kínálatunkat a lakatok területén! A legnagyobb biztonsági igényeket kielégítő masszív Granit-lakatoktól, a klasszikus kerek Diskus®-tól a sárgaréz és alumínium modelleken keresztül olyan különleges megoldásokig, mint a „KeyGarage” kulcstároló. Színes lakatok gravírozással és az ECOLUTION™ környezetbarát sorozat zárja le az átfogó lakat-kínálatot.

További információk angolul
Lakatok ismertetői

Lakatok

Riasztórendszerek

Az ABUS riasztórendszerei az intelligens szoftvernek és hardvernek köszönhetően ideális védelmet nyújtanak mind cégek, mind magánszemélyek számára — legyen szó betörésről, tűzről vagy más veszélyekről. A statisztikák szerint egy riasztóberendezés a legjobb módszer a potenciális elkövetők háromnegyedének elijesztésére: sokoldalúbb, mint bármely mechanikus megoldás és megvesztegethetetlenebb bármely házőrzőnél.

További információk angolul

Riasztórendszerek
Videofelügyelet

Videofelügyelet

Az ABUS videomegfigyelő rendszere lehetővé teszi a veszélyek gyors azonosítását és így biztosítja a személyi és anyagi biztonságot. Bűnesetnél az események részletes dokumentálása segíti a felderítést. Kamerák, alkatrészek és tartozékok széles választéka garantálja Önnek az igényeinek és pénztárcájának megfelelő optimális videofelügyeleti megoldást.

További információk angolul
HDVR Configurator angolul

Zárbetétek és zárrendszerek

Zárbetétek és zárrendszerek

Az ABUS zárbetéteit választva biztos döntést hoz házával, lakásával vagy bérleményével kapcsolatban. Az ABUS zárbetétei megfelelnek a legmagasabb biztonsági szabványoknak, kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak. A felhasználás függvényében eldöntheti, hogy egyedi vagy egyforma kulcsos megoldást választ. Egyforma kulcsos rendszer esetén a bejárati ajtóhoz, másodzárhoz, garázshoz, levélszekrényhez, kertkapuhoz, fészerhez stb. csak egyetlen kulcsra van szüksége. Így már nem kell többféle kulccsal nehezített kulcstartót cipelnie.

További információk angolul

Biztonság útközben
Obejktumbiztonság
Kereskedők és kulcsmásolók
AZ ABUS-ról