Videobewaking voor observaties en mobiele toepassingen © ABUS

Videobewaking voor observaties en mobiele toepassingen

Mobiele videobewaking moet voldoen aan speciale eisen en maakt een groot aantal interessante toepassingen mogelijk. Centraal daarin staan observaties, videobewijzen voor veiligheidsdiensten of ook bouwterreinbewaking. Mobiele videotoepassingen kunt u echter ook gebruiken voor uw vrije tijd, bijvoorbeeld het vastleggen van vakantiebelevenissen of het filmen van fantastische acties vanuit buitengewone beeldhoeken.

Mobiele videobewaking in de praktijk

Bouwterreinen

Na werktijd zijn bouwterreinen verlaten en er zijn onvoldoende beveiligingsmaatregelen voorhanden. Daardoor worden materiaal en machines op bouwterreinen steeds weer het doelwit van dieven. Vooral het aftappen van diesel uit bouwvoertuigen en diefstal van waardevol bouwmateriaal, bijvoorbeeld koperdraad of metalen onderdelen zijn de laatste tijd enorm toegenomen.

 

Detectivebureaus en beveiliging

Detectives en veiligheidspersoneel stellen heel speciale eisen aan flexibiliteit, mobiliteit en kwaliteit. Ook deze uitdagingen laten zich realiseren met producten uit het assortiment van ABUS: mobiele recordersystemen met accuvoeding die opnemen op SD-geheugenkaarten.

 

 

Reizen en vrije tijd

Mobiele ABUS videosystemen laten zich ook gebruiken voor uw vrije tijd en hobby's. Tal van klanten gebruiken ze bijvoorbeeld om hun motorritten, de vlucht van hun modelvliegtuig of spectaculaire klimpartijen vast te leggen voor zichzelf en hun vrienden. Natuurlijk kunt u met deze systemen ook tijdens de vakantie uw caravan of hotelkamer bewaken zonder veel gewicht te hoeven dragen.

Mobiele videobewaking in de praktijk © ABUS

ABUS-producten voor mobiele videobewaking

  • Klein, maar pas op: de mini-camrecorder is camera en videorecorder in een behuizing zo groot als een duim
  • Voor toepassing in het terrein bestaan passende accessoires
  • Gegevens eenvoudig en mobiel op geheugenkaarten opslaan

Andere toepassingsgebieden voor videobewaking