Niedrogie zestawy wideo do oświetlenia całodobowego: 4-kanałowy rejestrator plus Minidome ze stajni ABUS Security-Center

Affing, 29.02.2012 r.

Niedrogi rejestrator, cztery wewnętrzne mini kamery kopułkowe i gotowość do pracy od zaraz: Oto nowy zestaw do monitoringu TVVR31403 firmy ABUS Security-Center do małych sklepów.

Większość małych sklepów jest dziś oświetlona przez całą dobę. Częściowo ze względów reklamowych lub z powodu lokalizacji w dużym centrum handlowym, w którym obowiązują takie wymogi. Dlatego kompleksowy system do monitoringu wideo nie wymaga instalacji drogich kamer do zadań specjalnych czy rejestratorów klasy High-End.

Niedrogi system wideo przy oświetleniu całodobowym
Nowy zestaw do monitoringu wideo TVVR31403 z czterema wewnętrznymi mini kamerami kopułkowymi skupia się na najistotniejszych aspektach: Wyposażone w obiektyw 3,6 mm, dyskretne kamery kopułkowe monitorują w rozdzielczości 500 linii TV. Dla początkujących lub na niewielkie potrzeby w zakresie monitoringu dostępny jest zestaw TVVR31103 z tylko jedną wewnętrzną mini kamerą kopułkową. Kompaktowy 4-kanałowy rejestrator cyfrowy jest tak mały, że zmieści się nawet pod ladą. Umożliwia zapis w czasie rzeczywistym w rozdzielczości 4CIF (704 x 576 pikseli) na czterech kanałach. Dzięki kompresji H.264 obrazy wideo zapisywane są w wysokiej jakości i zoptymalizowane dla szybkiego dostępu, nie zajmując przy tym dużo miejsca w pamięci. Zapis może być uruchamiany ręcznie w zależności od ustawienia, według harmonogramu lub po wykryciu ruchu.

Zasilacz rozdzielczy do rejestratorów ORAZ kamer
Wyjątkowo praktyczne zalety: Do pracy rejestratora i nawet czterech kamer wystarczy jeden zasilacz. Montaż jest zatem możliwy również tam, gdzie nie ma gniazda czy oddzielnego źródła zasilania elektrycznego. Dzięki temu nie ma plątaniny kabli i nie trzeba szukać gniazda, co ułatwia instalację.

Więcej informacji na temat nowych zestawów do monitoringu TVVR31103 z jedną oraz TVVR31403 z czterema wewnętrznymi mini kamerami kopułkowymi znajduje się w naszym dziale produktów.