„Technologia wideo ewoluuje z analogowej do standardu HD” dzięki firmie ABUS na targach Hagemeyer Leistungsschau w Monachium

Affing, 05.03.2012 r.

W dniach od 9 do 11 marca 2012 r. firma ABUS zaskoczyła swoją premierą na targach Hagemeyer Leistungsschau w MOC w Monachium. Pod hasłem „Technologia wideo ewoluuje z analogowej do standardu HD” po raz pierwszy publiczność zobaczy na żywo nowe kamery HD-SDI marki ABUS oraz odpowiednie możliwości zapisu danych z kamer. Ponadto na stoisku H2/12 przedstawiciele specjalistycznych sklepów będą mieli sposobność zamówienia innych hitów rodem z ABUS po promocyjnych cenach targowych.

Organizatorzy tegorocznych targów Hagemeyer Leistungsschau spodziewają się ponad 10 000 gości z branży elektrycznej. Jako pierwsi będą oni mogli rzucić okiem na najnowsze kamery HD-SDI firmy ABUS. Ponieważ: Kamery te umożliwiają analogowy monitoring wideo w standardzie HD za pośrednictwem kabli koncentrycznych – okablowanie wykonuje się tak samo, jak w zwykłych systemach analogowych, metodą Plug&Play.

Odwiedzający otrzymają również możliwość przetestowania innowacyjnej, bezprzewodowej instalacji alarmowej Secvest IP z poziomu aplikacji App. Na iPadzie zobaczą na żywo sposoby sterowanie systemem Secvest IP oraz dostępu do podłączonych kamer sieciowych.

„ABUS i Hagemeyer już od dawna tworzą mocny układ partnerski”, mówi dr Marc Schacherer, kierownik działu sprzedaży w firmie ABUS Security-Center. „Przekazując elektroinstalatorom technologię HD-SDI, firma ABUS daje im zupełnie nowe szanse na sukces na prężnie rozwijającym się rynku techniki bezpieczeństwa”.