Firma ABUS oferuje 1-dniowe szkolenia z mechatroniki

Affing, 10.04.2012 r.

Partnerzy firmy ABUS Security-Center mogą teraz w ciągu jednego dnia dowiedzieć się wszystkiego na temat mechatroniki na szkoleniu z odpowiednią dawką zajęć praktycznych.

Od maja 2012 roku akademia firmy ABUS Security-Center rozpoczyna swoją „ofensywę mechatroniki” w zakładzie w Augsburgu. Główny nacisk kładziemy na część praktyczną, ucząc montażu komponentów na drzwiach i oknach w warunkach zbliżonych do rzeczywistości. Ponadto informujemy uczestników o możliwościach zastosowania oraz funkcjach mechatronicznych czujników FTS 96E, FG 350 E i dodatkowego zamka do drzwi 7010/25E. Instruktorzy akademii udzielają również rad w zakresie prawidłowego montażu i wyjaśniają kwestie związane z dyrektywami i normami dotyczącymi mechanicznych zabezpieczeń dodatkowych. Szkolenie montażowe „Czujniki mechatroniczne” jest modułem uzupełniającym do szkolenia „Podstawy techniki alarmowej” oraz szkolenia produktowego na temat bezprzewodowej instalacji alarmowej Secvest 2WAY.

Na zakończenie szkolenia uczestnicy mogą zatrzymać zestaw przyrządów wiertarskich o wartości 170 euro.

Terminy szkolenia:

• 07.05.2012 r.
  • 26.06.2012 r.

Zgłoszenia na szkolenie z mechatroniki można składać na stronie  www.asc-academy.com.