Prezentacja nowości na targach „fensterbau/frontale 2014” w Norymberdze

Die ABUS Gruppe präsentiert auf der fensterbau/frontale 2014 vielseitige Sicherheitslösungen. © ABUS

Wetter nad Ruhrą, 30.01.2014 r.

• Temat tegorocznych targów we Frankonii to „Kontrola dostępu i systemy zamków”
  • Połączenie mechanicznych i elektronicznych rozwiązań w zakresie bezpieczeństwa nadal ważnym zagadnieniem
  • Grupa ABUS wystawia swoje produkty na stoisku 245 w hali 4

W dniach od 26 do 29 marca 2014 roku norymberskie targi „fensterbau/frontale” otwierają swoje bramy dla specjalistów branżowych z całego świata. Na trwających cztery dni targach grupa ABUS zaprezentuje wszechstronne oraz innowacyjne rozwiązania marki ABUS na stoisku w hali 4. Motywem przewodnim tegorocznej wystawy są liczne możliwości w sektorze systemów kontroli dostępu i systemów zamków.

Całe spektrum nowoczesnych systemów kontroli dostępu

Mechaniczne, mechatroniczne lub elektroniczne systemy – ABUS oferuje wykwalifikowanym instalatorom całe spektrum nowoczesnych systemów kontroli dostępu od jednego dostawcy. Znajduje się w nim między innymi nowy system mechaniczny Bravus oraz elektroniczny CodeLoxx z pierścieniem do kodowania liczbowego. Dla sektora związanego z obróbką ekspert w zakresie bezpieczeństwa przygotował na stoisku wiele ciekawych nowości. Między innymi klamki okienne nowej generacji z wyjątkowo wysokim momentem obrotowym oraz dodatkowy zamek do okien z wbudowanym alarmem jako produkt doposażeniowy.

Stoisko 245 grupy ABUS znajduje się w hali 4.

Tutaj można już dziś zapoznać się z naszymi systemami zamykania i kontroli dostępu

Kontakt dla prasy w firmie ABUS Polska - Bezpieczeństwo w domu

Osoba odpowiedzialna za zagadnienia związane z bezpieczeństwem drzwi, okien, ochroną przeciwpożarową, kłódkami, bezpieczeństwem kontenerów