Witamy w bezpiecznym świecie: Grupa ABUS na targach „security essen 2014“

Downloads zur Pressemitteilung:

Warszawa, 25.08.2014

Cały świat zabezpieczeń na ponad 550 metrach kwadratowych. Goście na targach „security essen 2014” będą się mieli okazję o tym przekonać w dniach 23 do 28 września 2014 na stoisku Grupy ABUS (hala1, stoisko 108). tegoroczna ekspozycja targowa niemieckiego producenta zabezpieczeń jest najlepszym przykładem połączenia w jedną siatkę: mechanika, elektronika, systemy alarmowe i monitoring wideo stanowią doskonały konglomerat systemów zabezpieczających. Zostaną zaprezentowane najnowsze rozwiązania w dziedzinie zabezpieczeń mechanicznych wyposażonych w zintegrowane alarmy, nowa seria kamer IP, mechaniczne i elektroniczne systemy kontroli dostępu jak również bezprzewodowe systemy alarmowe Secvest jako kontynuację bardzo dobrze przyjętego systemu Secvest 2WAY.

Dla publiczności fachowej na targach „security essen 2014” wizyta na stoisku ABUS stałą sie już swego rodzaju „obowiązkiem”: każdy kto interesuje się zabezpieczeniami okien i drzwi, kontrolą dostępu, zabezpieczeniami przeciwpożarowymi, monitoringiem wideo, systemami alarmowymi czy systemami Master Key w najlepszym wydaniu na pewno nie ominie stoiska 108 w hali 1. Niemiecki producent najwyższej jakości zabezpieczeń proponuje indywidualne rozwiązania do domów i przedsiębiorstw, potrafi połączyć ze sobą kompletnie różne systemy zabezpieczeń. Jego innowacyjne zamki okienne i drzwiowe, chroniące skutecznie w sposób tradycyjny - mechaniczny przed włamaniem jednocześnie uruchamiając procedurę alarmową. W ten sposób ABUS po raz kolejny wyznaczył całkowicie nowy kierunek rozwoju techniki zabezpieczeniowej. Ten pionier w swojej branży jest systematycznie nagradzany i wyróżniany międzynarodowymi nagrodami. „security essen 2014” to jeszcze ściślejsze połączenie w całość naszych podstawowych technologii bezpieczeństwa dla jeszcze lepszego poczucia bezpieczeństwa wśród naszych klientów”, wyjaśnia Michael Bräuer, Dyrektor ds. Marketingu firmy ABUS. Siła innowacji naszej marki jest potwierdzona licznymi wyróżnieniami, jak. np. przez „Most Innovative Brand Avard” twierdzi Bräuer.

Odkryj świat ABUSa

Na stoisku targowym cztery firmy należące do Grupy: ABUS August Bremicker Söhne, ABUS Pfaffenhain, ABUS Security-Center i ABUS Seccor zaprezentują wspólnie swoje produkty. Ponad 100 pracowników i pracownic będzie do dyspozycji gości targowych. Imponujące wrażenie zrobi z pewnością już samo wejście na stoisko ze „ścianą wideo” szeroką na 15 i wysoką na 5 metrów, która zabierze  zwiedzających w ą wycieczkę po świecie ABUSa. Już tutaj będzie można zobaczyć innowacyjne produkty ABUS w działaniu.