Geïntegreerde oplossingen Passie voor veiligheid

Als pioniers in beveiligingstechnologie werken wij al tientallen jaren met overtuiging om de wereld net dat beetje veiliger te maken. Bij ABUS hebben uw behoeften altijd op de voorgrond gestaan en wij stemmen onze producten daarop af. Daarom biedt ABUS u alle elektronische beveiligingsoplossingen vanuit één bron. Want 360° bescherming kan alleen worden gegarandeerd als alle functies naadloos op elkaar aansluiten. Voor vragen over installatie en projectplanning bieden wij u een direct en persoonlijk aanspreekpunt.

 

Verschillende groepen mensen hebben toegang tot roldeuren nodig
Elektronische toegangscontrole voor uw commercieel vastgoed
Zelfs de toegang tot het terrein wordt geregeld door middel van toegangscontrole en videobewaking.
Digitale sluittechnologie voor commercieel vastgoed

Access control
Organiseren. Eenvoudig. Toegang.

Digitale sluittechnologie voor commercieel vastgoed

Niet iedereen moet altijd toegang hebben tot elke ruimte. Gebouwen kunnen gemakkelijk worden georganiseerd met elektronische toegangscontrole. Deuren worden ontgrendeld voor nieuwe medewerkers, en rechten worden ingetrokken van medewerkers die vertrokken zijn. En zelfs een verloren sleutel brengt geen hoge kosten meer met zich mee. De transponder wordt gewist en zo blijven alle deuren gesloten.

Faciliteitsbreed toegangsbeheer
Hybride sluitsystemen

Vergrendelingssystemen met draadloze mogelijkheid

Het voordeel van draadloze technologie ligt voor de hand. Machtigingen kunnen comfortabel vanaf de pc worden toegewezen en gewijzigd, zonder langs de afzonderlijke deuren te hoeven lopen. Deuren kunnen ook onderweg via de app worden geopend.

Hybride sluitsystemen

De elektronische sluittechniek kan optioneel worden gecombineerd met mechanische sluitsystemen. Gebouwen kunnen zo naar behoefte en budget doelgericht worden uitgerust - en dat met slechts één sleutel.

Vergrendel uw elektronische toegangssysteem gemakkelijk met een chip sleutel
U kunt op de hoogte blijven van alle evenementen via de app
De alternatieve bedrijfsoptie

Een goed gepland sluitsysteem bestaat uit vele afzonderlijke producten die perfect op elkaar aansluiten. ABUS biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende eisen aan uw gebouw. Toegangsdeur, slagboom, rolpoort, serverruimte of zelfs verschillende locaties - de combinatie van verschillende producten maakt een individuele installatie mogelijk. Nog meer veiligheid en comfort wordt geboden door toevoeging van een inbraakalarmsysteem of een videobewakingssysteem. Alarmsystemen kunnen gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld via de cilinder op de deur, en bij een alarm stelt de bewakingscamera de bewijsbeelden veilig.

wAppLoxx Pro Plus wandlezer
Veiligheid volgens plan

Alarm systems
Veiligheid volgens plan

Gecertificeerde veiligheid volgens Europese norm

Hoge waarden of belangrijke documenten in bedrijven of openbare instellingen moeten in sommige gevallen worden beschermd met een gecertificeerd alarmsysteem volgens EN Grade 2. Dit wordt ook vaak geëist door verzekeringsmaatschappijen. Een klassiek inbraakalarmsysteem beschermt uw gebouw tegen inbraak, brand en waterschade. In de detailhandel kunnen medewerkers ook een stil alarm activeren via een noodknop. Verrijkt met mechatronische producten wordt een inbraak niet alleen gemeld als de dader zich al in het gebouw bevindt. De combinatie van mechanica en elektronica biedt de inbreker veel drukweerstand. Het alarm wordt geactiveerd zodra de inbreker probeert in te breken.

Draadalarmsystemen
Radiografische alarmsystemen

Draadalarmsystemen

Draadgebonden componenten worden vooral gekenmerkt door het feit dat zij bijzonder onderhoudsarm zijn. Ze hebben geen batterijen nodig en worden automatisch via de stroomleiding gevoed. Bovendien zijn ze praktisch onzichtbaar omdat bijvoorbeeld openingsmelders rechtstreeks in de raamsponning kunnen worden gemonteerd. De installatie van bedrade componenten wordt echter bijna uitsluitend aanbevolen in nieuwe gebouwen, omdat hier tegen hoge kosten kabels in de muur moeten worden gelegd.

Draadloze alarmsystemen

Een bestaand gebouw uitrusten met een inbraakalarmsysteem is mogelijk met draadloze componenten. Zonder ingewikkelde installatie kunnen de producten draadloos in uw gebouw worden geïnstalleerd en zo voor beveiliging zorgen. Een combinatie van bedrade producten en draadloze componenten in één systeem is ook mogelijk.

 

Flexibele montage bij de ingang
Bedien uw elektronisch sleutelsysteem onderweg
Hoge flexibiliteit in toegangscontrole voor middelgrote tot grote commerciële panden met wAppLoxx Pro Plus

Beveiligingseisen zijn net zo individueel als uw gebouw. Van de beveiliging van ramen en deuren tot de bewaking van waardevolle voorwerpen of ruimtebewaking met bewegingsmelders, hier is veel mogelijk. Daarnaast bieden een professionele videobewaking en een elektronische toegangscontrole extra veiligheid en comfort. ABUS adviseert u graag precies naar gelang uw behoeften om een optimale oplossing voor uw gebouw te vinden.

Beheer van toegangsrechten in het digitale sluitplan

 

Intelligent. Efficiënt. Automatisch beveiligd - bewakingscamera's van ABUS

Surveillance cameras
Intelligent. Efficiënt. Automatisch veilig.

Kleurenbeelden, zelfs 's nachts

Altijd alles in beeld hebben en weten wat er gebeurt. En niet alleen als bewijsmateriaal bij een incident. Tegenwoordig kunnen videobewakingssystemen meer: camera's kunnen onderscheid maken tussen personen en voertuigen, kentekenplaten zelfstandig herkennen en ook bij absolute duisternis kleurenbeelden leveren.

Netwerk camera's
Analogue HD cameras

 

Netwerk camera's

Moderne IP-camera's zijn uitgerust met veel slimme functies, niet alleen in de camera zelf, maar ook in de software, zoals intelligent zoeken naar gebeurtenissen. Dit bespaart tijd en zorgen bij een alarm.

Analoge HD-camera's

Een bestaand videobewakingssysteem kan gemakkelijk worden gemoderniseerd. De bestaande bekabeling kan gebruikt blijven worden, alleen de camera's worden vervangen.

Bekijk het live beeld via de app
Discreet maar veilig - de ABUS koepelcamera
Beheer de live-beelden van uw camera's via de juiste software

Een breed cameraportfolio biedt voor vele toepassingen een optimale oplossing. Voor een individueel bewakingsconcept dat precies op uw gebouw is afgestemd, adviseren wij u graag. Binnen, buiten, in donkere ongeziene hoeken of voor het openen van een slagboom met kentekenherkenning, ABUS biedt voor veel eisen het juiste product. Geïntegreerd in een alarmsysteem kunnen bewijsbeelden bij een incident worden beveiligd, of in combinatie met elektronische toegangscontrole ziet u bijvoorbeeld wie er voor de deur staat en kunt u zonder aarzelen op afstand openen.

De camera detecteert mensen en voertuigen
Über ABUS

Passion for security
Wij zijn ABUS

Alle systemen uit één hand

De hele wereld van elektronische beveiligingstechnologie: videobewaking, deurintercomsystemen en inbraakdetectiesystemen alsmede elektronische sluitsystemen in een netwerkbeveiligingsoplossing. De systemen zijn eenvoudig te integreren en te bedienen, bijvoorbeeld camera's voor toegangscontrole of elektronische cilinders voor het uitschakelen van het alarmsysteem. Optioneel: uitbreiding met mechanische sluitsystemen.

 

Alle Systeme aus einer Hnad

Uw partner voor veiligheid

Bij vragen over producten, projectplanning of individuele wensen adviseren wij u graag. Hiervoor staat het ABUS-team met servicetechnici u met raad en daad terzijde. Een dicht dealernetwerk in heel Duitsland zorgt voor een professionele installatie. De installateurs werken nauw met ons samen en zijn opgeleid in de ABUS Academy.

 

 

Het ABUS hoofdkantoor in Wetter
ABUS Security Center - locatie Affing
De ligging in Jahnsdorf/Erzgebirge

 

Uw contactpersonen bij ABUS Security Center.
Wij ondersteunen u graag bij de planning van uw projecten.

On-site advice on your buildings

U bent geïnteresseerd in gebouwbeveiliging van ABUS. Ons landelijke buitendienstteam bestaande uit projectadviseurs en technische dienst adviseert u bij alle vragen over mogelijke oplossingen. Wij ontwikkelen voor u een individueel beveiligingsconcept en begeleiden u tot en met de implementatie.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw verkoopteam

 +49 8207 959 90 - 456

projektvertrieb@abus-sc.com

Ondersteuning bij planning en projectering

Al bij het begin van een bouwproject kunt u rekenen op de ondersteuning van onze planningsafdeling. Wij maken voor u planningsconcepten die voldoen aan richtlijnen, rekening houdend met de geldende certificeringen volgens DIN EN en verzekeringseisen. Daarbij ondersteunen wij u bij de definitie van prestatiekenmerken, CAD-lay-outplannen/kabelschema's en het opstellen van stuklijsten.

Praat met ons!

Uw planningsafdeling

+49 8207 959 90 - 400

planung.abus-sc.com

Loading ...