Over ABUS

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH, met ca. 4000 werknemers wereldwijd.

De ondernemingsgroep

Meer te weten komen over het merk ABUS, sinds 1924 het synoniem voor veiligheid. Maak kennis met onze geschiedenis, onze missie en de ABUS groep.

meer

Sponsoring

ABUS geeft als toonaangevende onderneming in veiligheid zijn knowhow door in samenwerkingsverbanden en als sponsor en supporter aan sportteams en bedrijven.

meer

Referenties

Interessante nationale en internationale referenties uit de meest uiteenlopende toepassingsgebieden, variërend van de realisatie van sluitsystemen en videobewaking tot alarminstallaties, ...

meer

ABUS Internationaal

De ABUS groep is internationaal present – meer informatie over onze wereldwijde vestigen.

meer

Productie & ontwikkeling

In eigen ABUS onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken wij continu aan innovaties en controleren onze producten.

meer

Contact

Neem contact op met ABUS – wij helpen u bij vragen graag verder.

meer