Smartvest draadloos systeem Slim. veilig. handig.

Veiligheid voor het hele gezin

Voor ons betekent ‘smart’ niet alleen slimme functies. Smart is eerder de combinatie van alarmsysteem, videobewaking en Smart Home in één gebruiksvriendelijk systeem. En dat is wat de Smartvest zo uniek maakt.

Video & slimme functies

Zo wordt het Smartvest alarmsysteem met video- en Smart-functies de persoonlijke beveiligingswereld van uw jonge gezin. Dankzij een grote verscheidenheid aan componenten kan het systeem worden geïndividualiseerd en met het gezin en zijn behoeften meegroeien.

Het Smartvest paneel is het hart van de Smartvest - en maakt het veel meer dan een draadloos alarmsysteem.
Individuele beveiliging voor het hele gezin - met ons Smartvest alarmsysteem
Eenvoudig te bedienen - dankzij de Smartvest-afstandsbediening
Onze producthoogtepunten:

Extra component: Wi-Fi bewakingscamera

Helpt in noodgevallen en in het dagelijks leven

ALLES WAT BELANGRIJK IS IN DE GATEN HOUDEN

Een volledig draadloze batterijcamera, of een beveiligingscamera die onderscheid maakt tussen mensen, dieren en voertuigen, met intercomfunctie of unieke privacymodus: kies uit verschillende modellen, afhankelijk van uw behoeften. Dit geeft u niet alleen de mogelijkheid om in geval van nood indringers te identificeren; het helpt u ook om in het dagelijks leven in de gaten te houden wat voor u belangrijk is, zowel binnen als buiten. In de Smartvest-app kunt u de live-beelden van maximaal 4 camera's bekijken.

Over de camera

 

 

Met de Smartvest componenten, uitgebreid met Z-Wave artikelen en camera's, kunt u uw persoonlijke, veilige Smart Home oplossing samenstellen.

Veiligheid in plaats van veiligheidsvoorzieningen
Als het gaat om bescherming tegen inbraak en brand, leveren we geen half werk. Met digitaal gecodeerde, draadloze overdracht en een beveiligde peer-to-peer-verbinding kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens slechts door één persoon kunnen worden gezien, namelijk uzelf. 

Eenvoudige beveiliging
Alle componenten van het draadloze alarmsysteem Smartvest, het ABUS Z-Wave-assortiment en diverse camera's uit het Comfort-Line-assortiment voor zelfinstallatie kunnen worden bediend met een gratis app of met een spraakopdracht via Alexa.

Vind het juiste Smartvest-systeem voor uw behoeften © ABUS Vind het juiste Smartvest-systeem voor uw behoeften © ABUS Vind het juiste Smartvest-systeem voor uw behoeften © ABUS
ABUS Smartvest draadloos alarmsysteem en ABUS Z-Wave Gateway
Loading ...