Hier ist ABUS drin - Immobilienwirtschaft © ABUS

Vastgoedsector BEVEILIG WAARDEVOL VASTGOED

Beveiligingsoplossingen in de vastgoedsector

Betrouwbare beveiligingstechnologie vormt het hart van elk flatgebouw en kantoorgebouw. Het moet 100% functioneren, want eigenaren, huurders en gebruikers moeten kunnen vertrouwen op hun veiligheid in het gebouw. Al tientallen jaren rust ABUS wereldwijd zowel particuliere als grote commerciële eigendommen uit met beveiligingstechnologie. Alleen ABUS biedt oplossingen die mechanische en elektronische beveiliging in één systeem integreren - van sleutelsystemen en alarmtechnologie tot videobewaking en toegangscontrole.

Bij de keuze van een beveiligingssysteem is kosteneffectiviteit een belangrijke factor

Onze kwaliteitsproducten bieden u een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding voor uw onroerend goed. Naast het product zorgt ons brede netwerk van gekwalificeerde partners voor gedetailleerd advies ter plaatse en een betrouwbare en duurzame service, ook na de installatie.

Voordelen
Bekroond merk ABUS ©ABUS
Uitstekend ABUS merk Onze producten genieten wereldwijde bekendheid, worden bekroond en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ.
Industrie-expertise van onze partners ©ABUS
Industrie-expertise van onze partners Voor de vastgoedsector hebben we een netwerk van beveiligingsprofessionals die de weg weten in uw sector.
Service van uw partner en de fabrikant ©ABUS
Service van fabrikanten en partners Of het nu gaat om een verloren sleutel van uw sluitsysteem of hulp bij de bediening van uw videobewakingssysteem - onze lokale partners en onze technische buitendienst helpen u snel verder.
Alle belangrijke producten van één leverancier ©ABUS
Alle belangrijke producten van één leverancier Dit biedt u kostenvoordelen bij aankoop, installatie/service, eenvoudige uitbreidings- en combinatiemogelijkheden en, met onze partner, een expert die uw individuele beveiligingsconcept voor uw pand begrijpt - of het nu gaat om een flatgebouw, wooncomplex, kantorencomplex of ondergrondse parkeergarage.
Toepassingsgebied
 • Gevoelige gebieden beveiligen

  In wooncomplexen, kantoorcomplexen, openbare voorzieningen, winkels en parkeergarages zijn goede sluitsystemen en hoogwaardige mechanische beveiligingssystemen onmisbaar voor de veiligheid van bewoners, werknemers, klanten, gasten en bezoekers. Particuliere en commerciële eigendommen worden veel minder geconfronteerd met inbraken, vandalisme en geweldsdelicten wanneer ze extra beveiligd zijn met zichtbare alarm- en videobewakingstechnologie.

 • Buitenfaciliteiten

  Buiten, bedrijfs- of privé-eigendommen zoals bloembakken, brievenbussen, meubels, versieringen, borden of stands staan vaak onbeheerd en onbeveiligd. Dronkaards of hooligans vinden in deze voorwerpen vaak een uitlaatklep voor hun agressie - het is dus aan u om uw eigendom en dat van bewoners of huurders te beschermen.

 • entreegebieden

  Zelfsluitende sloten met alarmfunctie geïntegreerd in het sleutelsysteem, een toegangscontrolesysteem met flexibele toegangsrechten en goed geplaatste camera's om de gezichten te identificeren die uw pand dagelijks betreden en verlaten: ABUS beveiligingstechniek geeft de mensen die bij u wonen of werken het prettige gevoel dat ze niet alleen zijn. Ze houden controle over wie het gebouw binnenkomt en verlaat en kunnen bij incidenten nauwkeurige opnames van verdachte personen tonen.

 • Gemeenschappelijke ruimtes

  In kantoorgebouwen of in commercieel gebruikte panden in het algemeen moeten personeel en bezoekers zich even veilig en comfortabel voelen. In gemeenschappelijke ruimten wachten echter soms gevaren zoals relschoppers of dieven. Optimaliseer de veiligheidsmaatregelen in deze gevoelige ruimten en bespaar in ruil daarvoor kosten voor het verwijderen van schade aan eigendommen zoals graffiti op muren van gebouwen en vernieling of diefstal van voorwerpen.

 • Trappen, gangen en liften

  Met een sleutelsysteem zorgt u ervoor dat alleen bevoegde personen toegang krijgen tot het gebouw. Vooral 's nachts houdt dit ongenode bezoekers weg uit het trappenhuis, de gangen, de openbare toiletten of de liften. Met videobewaking bij in- en uitgangen en in privé-groenzones kan het beveiligingspersoneel bovendien altijd zien wie zich in de afzonderlijke zones van uw woon- of bedrijfscomplex bevindt en hulp inroepen in geval van een misdrijf of zelfs een medische noodsituatie.

 • Sanitaire voorzieningen

  Gewelddaden, aanvallen en drugsgerelateerde criminaliteit vinden vaak plaats rond sanitaire voorzieningen. Voorkom dat uw wooncomplex of commercieel complex plaatsen van slechte hygiëne of moedwillige vernieling worden en pak deze veiligheidsrisico's aan met doeltreffende technologie.

Product oplossingen

Het in- en uitschakelen van een alarmsysteem via een app, het online in- en uitschakelen van videobewaking en de eenvoudige toegang tot het logboek hiervoor op uw smartphone - de specialist kan dergelijke productoplossingen voor u implementeren met ABUS-producten.

Sleutelsystemen, sluitsystemen en toegangscontrole

Een ding weten wij uit ervaring: bij de beveiliging van flatgebouwen, appartementencomplexen, kantoorruimtes of commerciële voorzieningen gaat het om een betrouwbare functie en een eenvoudige bediening die gemakkelijk in het dagelijks leven kan worden geïntegreerd. Daarom richten wij ons bij de ontwikkeling en installatie van onze producten van meet af aan op kwaliteit, functionaliteit en intuïtieve bediening. Onze gespecialiseerde beveiligingspartners bieden u met onze producten oplossingen op maat voor het door u gewenste beveiligingsconcept.

Loading ...