Schlüsselübergabe leicht gemacht – mit der KeyGarage 787 © ABUS

KeyGarage™ sleutelkastje Gemakkelijk sleutels overhandigen

Handig voor autoverhuurbedrijven, huurauto's, ambulante zorgdiensten en meer.

Als sleutels voor meerdere personen toegankelijk moeten zijn, biedt KeyGarage een eenvoudige en veilige oplossing voor ongecompliceerde uitwisseling. Alles wat nodig is, is het doorgeven van een cijfercode aan de geautoriseerde groep mensen. Als de groep mensen verandert, kan de code snel en eenvoudig worden gewijzigd. Hiervoor zijn 10.000 verschillende codes beschikbaar.

Zo is de KeyGarage ideaal voor autoverhuurbedrijven of verhuurders van appartementen en vakantiehuizen, op kantoor of voor gebruik in de ambulante zorg. Afhankelijk van hoeveel sleutels u in omloop wilt hebben, of uw wens om kleinere voorwerpen (USB-sticks, ID-kaarten, chipkaarten, enz.) uit te wisselen, kunt u kiezen uit verschillende formaten.

Filter
Versie
Aantal sleutels
Aantal plastic kaarten

Onze KeyGarage™ familie: een thuis voor vele sleutels

KeyGarage 767 en 777: tot 20 sleutels of 17 kaarten

Sleuteloverdracht gemakkelijk gemaakt - met de KeyGarage 797 © ABUS

Weerbestendig. Mobiel wanneer nodig. Tot 20 sleutels of 17 kaarten. Tot 10-cijferige cijfercombinatie mogelijk.

767 voor montage aan de muur. 777 met beugel om aan een deurknop te hangen.

KeyGarage 787: tot 20 sleutels of 14 kaarten

Weerbestendig. Tot 4-cijferige cijfercombinatie mogelijk. Tot 20 toetsen of 14 kaarten. Ook verkrijgbaar als LED-versie. Voor wandmontage.

 KeyGarage 797: tot 20 sleutels of 14 kaarten

Voor flexibel en tijdelijk gebruik. Tot 4-cijferige cijfercombinatie mogelijk. Ook verkrijgbaar als LED-versie. Met beugel voor mobiele montage.

KeyGarage 787BIG: tot 50 sleutels of 30 kaarten

Met afneembare haak om sleutels te bevestigen. Voor hele bossen sleutels. Tot 4-cijferige cijfercombinatie mogelijk. Ook verkrijgbaar in LED-versie. Voor wandmontage.Met verwijderbare haak om sleutels te bevestigen. Voor hele sleutelbossen. Tot 4-cijferige cijfercombinatie mogelijk. Ook verkrijgbaar in LED-versie. Voor wandmontage.

Loading ...