Beveiliging voor quads en ATV-s Meer plezier– MET ABUS!

Steeds meer liefhebbers genieten van dit gemotoriseerde voertuig op vier wielen. Om dit plezier lang te laten aanhouden, biedt ABUS een speciaal veiligheidsprogramma aan voor all-terrain-vehicles en quads.

Sneeuwscooters dienen net als quads en ATV's op adequate wijze beschermd te worden tegen diefstal en ongeoorloofd gebruik. Naast verschillende combinaties van bepaalde sloten en bijbehorende kettingen hebben we als veiligheidsexperts daarnaast een beugelslotsysteem ontwikkeld, dat speciaal is aangepast op de wensen van sneeuwscootereigenaren.

GRANIT™ Quick 37/60
GRANIT™ Power Chain 37 14KS Black Loop

Ergens aan vastzetten? Maar natuurlijk! Maar waar? Veel fietssloten bieden de mogelijkheid om een fiets ergens aan te bevestigen om hem zodoende nog beter tegen diefstal te beschermen. Helaas kunt u uw vervoermiddel niet overal even stevig aan vastzetten. ABUS levert verschillende verankeringssystemen die een bijzonder stevige verbinding met de grond of een muur garanderen. Dit hoogwaardige veiligheidssysteem zorgt voor een bevestigingsmogelijkheid die minstens zo robuust is als een normaal fietsslot.

Alles ontdekken

GRANIT™ WBA 100

Alles ontdekken

Een combinatie van een slot en een ketting is een prima keuze voor de bescherming van bijv. uw quad. Juist deze voertuigen bevatten vaak meerdere punten waarmee het voertuig aan een vaststaand voorwerp bevestigd kan worden. Een fiets of ander voertuig dat ergens aan vastgemaakt is kan niet zomaar opgetild en meegenomen worden ‒ een belangrijk voordeel.

Alles ontdekken

GRANIT™ Power Chain 37 14KS Black Loop

Alles ontdekken

Naast verschillende combinaties van bepaalde sloten en bijbehorende kettingen hebben we als veiligheidsexperts ook een beugelslotsysteem ontwikkeld dat speciaal is aangepast op de wensen van sneeuwscootereigenaren.

Alles ontdekken

Snowmobil 37/55

Een remschijfslot is voor veel quads een praktische oplossing. Een remschijfslot is tamelijk compact, licht en zodoende makkelijk mee te nemen.

Alles ontdekken

GRANIT™ Quick 37/60

Alles ontdekken

Loading ...