Motorfiets Bescherming voor uw motorfiets

Of het nu gaat om een 125cc, scooter, chopper of sportmotor, ABUS beschikt over een uitgebreide range van veiligheidssystemen. Mechanisch, maar steeds vaker ook een mix van mechanica en elektronica.

Motordieven maken door het hoogwaardige materiaal geen kans. Deze doorontwikkelde sloten zijn tenslotte 'Made in Germany'. Welk slot past het beste bij uw motor? Een beugelslot, kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm? ABUS heeft de oplossing, de keuze is aan u.

8078 SmartX Bremsscheibenschloss ©ABUS Remschijfsloten - Motorfiets
GRANIT XPlus™ 540 Beugelsloten - Motorfiets
GRANIT Steel-O-Flex XPlus™ 1025 Steel-O-Flex™ - Motorfiets
Detecto XPlus™ 8008 12KS Ketting-slot-combinaties - Motorfiets

Zelfs het beste slot helpt niet, wanneer het niet gebruikt wordt. Wellicht een cliché, maar toch ook belangrijk in de alledaagse realiteit. Wanneer het te veel moeite kost om een slot mee te nemen, hebben veel motorrijders de neiging om het slot niet al te vaak te gebruiken. Als specialist op het gebied van sloten willen we graag verder gaan dan de productie van goede sloten.

Alles ontdekken

Holder SH 77 with brake disc lock GRANIT™ Sledg 77

Alles ontdekken

Ergens aan vastzetten? Maar natuurlijk! Maar waar? Veel fietssloten bieden de mogelijkheid om een fiets ergens aan te bevestigen om hem zodoende nog beter tegen diefstal te beschermen. Helaas kunt u uw vervoermiddel niet overal even stevig aan vastzetten. ABUS levert verschillende verankeringssystemen die een bijzonder stevige verbinding met de grond of een muur garanderen. Dit hoogwaardige veiligheidssysteem zorgt voor een bevestigingsmogelijkheid die minstens zo robuust is als een normaal fietsslot.

Alles ontdekken

GRANIT™ WBA 100

Alles ontdekken

Het beugelslot geldt als klassieker onder de sloten voor gemotoriseerde tweewielers en dat heeft zo zijn reden. Het massieve materiaal zonder bewegende delen buiten het sluitmechanisme zelf, biedt een uitstekende uitgangspositie voor de meest hardnekkige weerstand.

Alles ontdekken

GRANIT XPlus™ 540

Alles ontdekken

Loading ...