Schützen Sie die, die Sie lieben – installieren Sie Co-Warnmelder © ABUS

Gas alarm SNELLE WAARSCHUWING!

Een defecte verwarmingsinstallatie, een gebroken leiding, verkeerde ventilatie - en de concentraties aardgas, koolmonoxide en andere gassen in de lucht kunnen snel stijgen. ABUS gevaarsensoren waarschuwen vroegtijdig!

Stel gevarenmelders in en red uw leven en dat van uw dierbaren. Dergelijke detectoren merken in een vroeg stadium of er gas ontsnapt.

AirSecure
Met onze CO2-detector AirSecure geeft u slechte lucht geen kans - en voorkomt u gevolgen als hoofdpijn, malaise of misselijkheid. Slechte luchtkwaliteit kan namelijk leiden tot een verhoogde concentratie van aërosolen en daarmee het risico op infecties in ruimtes.

Gasdetector
Alle apparatuur die elektrische vonken of vlammen produceert, kan bij een gaslek tot een explosie leiden. Als de leiding defect is of het verwarmingssysteem kapot is, hoeft u alleen maar een lichtschakelaar om te zetten of een mobiel telefoongesprek te voeren - en het gas ontbrant. Daarom raden wij u aan onze gasdetector te installeren.

CO-detector
Koolmonoxide, kortweg CO genoemd, is een giftig gas dat men niet kan zien, proeven of ruiken. Het CO-alarm van ABUS waarschuwt snel: wanneer de concentratie koolmonoxide in een ruimte duidelijk boven het normale niveau stijgt, gaat er een luid waarschuwingsalarm af. Zo redt het koolmonoxidemelder van ABUS levens, want een hoge CO-concentratie kan binnen enkele minuten tot de dood leiden.

Loading ...