Unser Containerschloss bietet Schutz für wertvolle Transportgüter © ABUS

Containerbeveiliging Vervoer en vracht

Vracht gelost, container beveiligd? Met ons containerslot ConHasp Granit is de toegang tot uw waardevolle transportgoederen naar India, de VS of overzee in het algemeen beveiligd.

Expediteurs en hun klanten kampen met een toenemend aantal inbraken in containers, vrachtwagens en op bedrijfsterreinen. De transportsector in de Europese Unie lijdt elk jaar miljoenen euro's schade als gevolg van ladingdiefstal of inbraken*.

Beveilig daarom uw lading! Ons containerslot ConHasp Granit is bijzonder veilig, past op gangbare transport- en opslagcontainers, is tegen corrosie beschermd en gemaakt van extreem duurzaam staal. Het is ook geschikt voor schuifdeuren, schuurdeuren of vleugeldeuren. Het pluspunt: verzekeringsmaatschappijen erkennen de ConHasp.

*Bron: polizei-beratung.de

Filter
Beveiligingsniveau
Categorie
Gelijksluitend
Montage-instructie ConHasp Granit™
Verslag op het terrein door Romain Bruneau, manager van een verhuurbedrijf voor containers

Een van de belangrijkste vrachthavens van Europa ligt aan de Franse Middellandse-Zeekust. In de buurt van het zoute water zijn sluizen bijzonder gevoelig voor roest, zodat de eisen aan materiaal en kwaliteit zeer hoog zijn. We bezoeken Romain Bruneau, hoofd van een verhuurbedrijf voor allerlei soorten containers in Zuid-Frankrijk in Marseille. Om ervoor te zorgen dat zijn klanten er zeker van kunnen zijn dat er geen ongewenste kopieën van sleutels in omloop komen, vertrouwt hij op Granit.

Loading ...