Luetticken Stahlhandel – Headerbild-Heroslider

Logistiek Geïntegreerde beveiliging

Bescherming en beveiliging voor logistieke bedrijven

Logistieke bedrijven staan dagelijks bloot aan hevige concurrentie: snelle reactietijden en maximale betrouwbaarheid zijn voorwaarden voor een efficiënt goederenbeheer en dus onmisbaar voor blijvend succes in de sector. Verlies van goederen leidt niet alleen tot financiële schade en imagoproblemen, maar ook tot hogere verzekeringspremies.

Naadloze controle op alle logistieke stations

ABUS biedt logistieke bedrijven holistische beveiligingsoplossingen die zorgen voor een naadloze controle vanaf het laden tot aan het verpakken, via de transportband voor pakketten tot aan de overdracht. Een breed productportfolio met onder meer sluit- en toegangscontrolesystemen en alarm- en videobewakingstechnologie maakt een beveiligingssysteem mogelijk dat flexibel kan worden gepland en afgestemd op de lokale omstandigheden en specifieke behoeften van het bedrijf, afhankelijk van het type en de omvang van de opslagruimtes en het wagenpark.

Voordelen
Uitstekende merkkwaliteit ©ABUS
Uitstekende merkkwaliteit Onze producten worden regelmatig bekroond en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ. Het is vaak mogelijk de verzekeringspremies te verlagen door geteste kwaliteitsproducten te installeren - vraag de contactpersoon van uw verzekeringsmaatschappij om advies.
Deskundige partners met ervaring in de sector ©ABUS
Deskundige partners met ervaring in de sector Wij hebben partnerschappen met beveiligingsprofessionals die onze producten al jaren kennen en ervaring hebben met beveiligingstechnologie in de logistiek. U kunt rekenen op competent advies.
Alle belangrijke producten uit één hand ©ABUS
Alle belangrijke producten uit één bron ABUS biedt u een compleet beveiligingsconcept dat u individueel kunt samenstellen uit een breed scala aan producten. Dankzij het brede scala aan beveiligingsoplossingen profiteert u van kostenvoordelen bij aanschaf, installatie en service. Ook kunnen onze systemen eenvoudig worden uitgebreid en gecombineerd - laat u adviseren door onze partner bij u in de buurt - in hem heeft u een expert bij de hand die uw individuele beveiligingsconcept begrijpt.
Service van uw partner en de fabrikant ©ABUS
Service van uw partner en de fabrikant Of het nu gaat om toepassingsvragen of een verloren sleutel in uw sleutelsysteem - onze lokale partners en onze technische buitendienst helpen u betrouwbaar en snel als u ooit onze hulp nodig hebt.
Onbeperkte gegevensbeveiliging ©ABUS
Onbeperkte gegevensbeveiliging ABUS producten voldoen aan de hoogste normen van gegevensbeveiliging, zodat alleen bevoegde personen toegang hebben tot uw gegevens.
Toepassingsgebied
 • Bescherming bij in- en uitgaan

  De in- en uitgangscontrole is voor logistieke bedrijven van groot belang - hier moet een perfect samenspel van vergrendelsysteem, alarmtechnologie en videobewaking garanderen dat er geen vreemde voertuigen of onbevoegde personen het terrein betreden. Video-opslag van voertuiggegevens maakt zowel een live-controle als een controle achteraf mogelijk.

 • Laden en lossen

  De ervaring leert dat tijdens het laden en lossen van goederen veel incidenten plaatsvinden. In deze schakel van de lange logistieke keten kunnen pakketten door onachtzaamheid worden beschadigd of zelfs gestolen. Hier moet worden gecontroleerd of alle pakketten in een laadeenheid aanwezig zijn en of ze heelhuids zijn geladen en gelost. Schade die is ontstaan en schade die reeds bestaat, moet duidelijk worden geregistreerd om in geval van een geschil duidelijk te kunnen maken wie op het moment van de schade verantwoordelijk was voor de goederen. Videobewaking levert ook hier een beslissende bijdrage en levert geldig bewijsmateriaal met gedetailleerde bewakingsbeelden.

 • Hal

  Zowel in grote als in kleine magazijnen zijn er zones en momenten waarop goederen onopgemerkt blijven en dus doelwit worden van diefstal. Bescherm uzelf hiertegen: met duidelijke en naadloos door video bewaakte goederenroutes en tijdgestuurde toegangsrechten - alleen medewerkers die daadwerkelijk in de hal aan het werk zijn mogen deze plek betreden.

 • Waardebereik

  Producten van hoge waarden mogen nooit onbeschermd en onbewaakt achterblijven. Solide containersloten zoals het door VdS goedgekeurde Granit-slot van ABUS beschermen containers tegen inbraak. In een videobewakingssysteem geïntegreerde bewegingssensoren detecteren bovendien op elk moment van de dag en de nacht alle personen in de veiligheidszone.

 • Gebruik buiten

  Het buitenterrein vormt een groot veiligheidsrisico, vooral in het donker. Een hoogwaardig sleutelsysteem dat het hele logistieke gebied integreert, beschermt tegen indringers. Ook een inbraakalarmsysteem in combinatie met videobewakingstechnologie wordt aanbevolen - als een alarm afgaat, moet er beveiligingspersoneel beschikbaar zijn om het alarm te controleren en zo nodig onmiddellijk politieversterking in te schakelen. Om de veiligheid 's nachts te verhogen, kunnen extra schijnwerpers worden geïnstalleerd om de zichtbaarheid te verbeteren en ook de opname van videobewaking te vergemakkelijken.

Loading ...