Bäckerei Bergmeister – Headerbild-Heroslider

Groot- en detailhandel

Groot- en detailhandelbeveiliging

Zowel in de groothandel als in de detailhandel zijn inbraak, diefstal, kassafraude en materiële schade aan de orde van de dag. Elk jaar lijdt alleen al de Duitse detailhandel een verlies van meer dan 3,9 miljard euro door diefstal en inventarisverschillen, hoewel detailhandelaren ongeveer 1,3 miljard euro investeren in technologie en personeel om hun goederen tegen diefstal te beschermen. De oorzaken: Volgens retaildeskundigen is een groot deel te wijten aan winkeldiefstal door klanten, gevolgd door oneerlijke werknemers, leveranciers en servicemedewerkers (bron: EHI 2014). Daarnaast is de detailhandel ook herhaaldelijk het slachtoffer van mishandeling, zelfs tot aan bedreiging of chantage toe. Naast de materiële schade laat dit alles meestal pijnlijke herinneringen en psychologische wonden achter bij de werknemers. Het besluit om zich tegen deze risico's te beschermen met beveiligingstechnologie is het logische gevolg voor een betere bescherming van de werknemers en tegen het steeds toenemende verlies van goederen. Want beveiligingstechnologie ontmoedigt en voorkomt zowel toevallige diefstal als ergere gevaren voor werknemers.

Individuele beveiligingsoplossingen voor uw bedrijfABUS biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor inbraakbeveiliging, toegangscontrole, alarm en videobewakingstechnologie die flexibel in uw bedrijf kunnen worden geïntegreerd en volledig kunnen worden opgeschaald op basis van uw individuele beveiligingsbehoeften. Als bijvoorbeeld de winkel of opslagruimte wordt uitgebreid, kunnen de ABUS-systemen te allen tijde worden uitgebreid en zo meegroeien met uw behoeften.

Voordelen
Uitstekende merkkwaliteit ©ABUS
Uitstekende merkkwaliteit Onze producten winnen regelmatig prijzen en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ. Door de geteste kwaliteitsproducten te installeren, is het vaak ook mogelijk de verzekeringspremies te verlagen - vraag hiernaar bij uw verzekeringscontactpersoon.
Deskundige partners met ervaring in de sector ©ABUS
Deskundige partners met ervaring in de sector Neem contact met ons op. Wij brengen u in contact met beveiligingsexperts die goed thuis zijn in groot- en detailhandelbeveiligingstechnologie en ter plaatse beschikbaar zijn om u deskundig advies te geven.
Alle belangrijke producten uit één hand ©ABUS
Alle belangrijke producten uit één bron Het feit dat u met ABUS uw complete beveiligingsconcept kunt samenstellen geeft u kostenvoordelen bij aanschaf, installatie en service, u profiteert van eenvoudige uitbreidings- en combinatiemogelijkheden en met onze partner heeft u een expert bij de hand die uw individuele beveiligingsconcept begrijpt.
Service van uw partner en de fabrikant ©ABUS
Service van uw partner en de fabrikant Voor dagelijkse vragen en problemen, zoals verloren sleutels van uw sluitsysteem of vragen over specifieke toepassingen, staan onze partners ter plaatse en onze technische buitendienst snel voor u klaar.
Onbeperkte gegevensbeveiliging ©ABUS
Onbeperkte gegevensbeveiliging ABUS-producten helpen u de veiligheid van gevoelige gegevens te waarborgen, aangezien alleen bevoegde personen toegang hebben tot ruimten met gegevenscontracten.
Toepassingsgebied
 • Beveilig uw bedrijf zonder hiaten

  Vandalisme in de buiten- of entreezone, diefstal in de verkoop- of opslagruimtes - ABUS heeft er werk van gemaakt om alle ruimtes effectief te beschermen tegen dieven, potentiële hooligans en onruststokers: met technologie die voor elk toepassingsgebied geschikt is, een naadloze beveiliging biedt en oneerlijke mensen / klanten en medewerkers op hun plaats zet - uw inventarisatiecijfers zullen het uitwijzen.

 • Gebruik buiten

  Veiligheid begint al buiten de deur. Vooral in de winter, als het vroeg donker wordt, verhoogt videobewaking in de buitenruimte het gevoel van veiligheid voor alle betrokkenen. Een bewaakte parkeerplaats schrikt potentiële daders in een vroeg stadium af en helpt personeel en voorbijgangers zich minder alleen te voelen. De entree, de etalage en de laadruimtes voor het magazijn zijn net zo goed onderdeel van het pand als de ruimtes binnen. Vertrouw daarom ook buiten op professionele videobewaking om geweld, diefstal of vandalisme te bestrijden en te voorkomen.

 • Entree

  Een solide mechanisch sleutelsysteem beschermt tegen inbraakpogingen bij ingangen. Flexibel uit te breiden met elektronische toegangscontrole, individuele toegangsrechten die kunnen worden toegekend om duidelijk te regelen wie wanneer toegang krijgt tot het gebouw. Weerbestendige videobewaking met sabotagebeveiliging die bij detectie van bewegingen in de entree begint met opnemen, schrikt potentiële daders af en maakt een duidelijke identificatie van personen mogelijk. Een ander pluspunt van videobewaking: door de evaluatie van videobeeldgegevens krijgt u een beter overzicht van de piektijden in uw winkel en kunt u zo uw personeelsplanning optimaliseren.

 • Diefstal- en inbraakbeveiliging in de verkoopruimte

  Dit is het gebied waar dieven meestal toeslaan, dus dit is waar de focus van de videobewaking moet liggen. Naadloze omtrekbeveiliging van ramen en deuren helpt inbrekers te weren - zowel mechanische en elektronische beveiligingsapparatuur als een combinatie van beide bieden een veilige bescherming tegen onbevoegde toegang.

 • Bescherming tegen overvallen in de kassa's

  De kassa is het laatste controlepunt waar winkeldetectives kijken of de klanten alle goederen die ze bij zich hebben op de lopende band leggen. Het feit dat bijna 18 procent van alle productverlies in deze zone plaatsvindt (Bron: http://Sicherheit.info ) toont onder meer aan dat dit geen gemakkelijke taak is. Vooral wanneer er veel klanten zijn, ontlasten bewakingscamera's het beveiligingspersoneel, dat op grond van het recht op privacy niet het recht heeft klanten te vragen hun persoonlijke tassen te openen. Bovendien kan mogelijk wangedrag van medewerkers worden opgespoord, maar bovenal kan hun bescherming worden verbeterd. Medewerkers die aan kassa's en in kassaruimtes werken en kassabodes van bedrijven lopen namelijk nog meer risico op overvallen - en dat geldt niet alleen voor juweliers, maar ook voor tankstations, drogisterijen en kruidenierszaken. Meestal slaan de daders kort voor of na sluitingstijd toe en zijn ze bereid geweld te gebruiken - zelfs als er maar een paar honderd euro in de kassa ligt (Bron: GfP mbH). Juist hier loont het voor winkeliers om te investeren in hoogwaardige beveiligingstechniek. Want niet-functionerende dummy-camera's worden tegenwoordig zelfs door gelegenheidscriminelen gemakkelijk herkend. Het goed zichtbare teken van videobewaking schrikt daders af en IP-camera's met hoge resolutie helpen om daders achteraf te identificeren. Een noodoproepknop geeft medewerkers de extra mogelijkheid om in geval van nood snel en eenvoudig hulp in te roepen.Daarnaast is het raadzaam om structurele, technische en organisatorische maatregelen te nemen om preventief te waken tegen overvallen. Gedragstraining helpt werknemers correct te reageren bij een overval. De HDE (Duitse winkeliersvereniging) heeft belangrijke tips voor winkelbedrijven opgesteld over hoe winkeliers overvallen kunnen voorkomen en de getroffenen achteraf kunnen helpen.

Loading ...