IP-Kameras können mit intelligenten Analysefunktionen Bilder auswerten © ABUS

Netwerktechnologie Video-oplossingen op maat

ABUS IP-camera's beschermen uw eigendommen en ondersteunen u bij uw dagelijkse werkzaamheden met intelligente beeldanalyse.

Dit betekent dat u niet altijd direct zicht hoeft te hebben op uw bedrijfsruimte. Als bijvoorbeeld een persoon een bepaald gebied betreedt, wordt u gealarmeerd in de vorm van een pop-up of geluid.

Zo kan het bedienend personeel de gasten onmiddellijk van dienst zijn of kan het beveiligingspersoneel direct ingrijpen bij opvallend gedrag.

Het antwoord is eenvoudig: De gehelmde gekko is de enige gewervelde soort die ook 's nachts in kleur kan zien. Dat is te danken aan zijn extreem lichtgevoelige ogen: ze zijn ongeveer 350 keer gevoeliger voor licht dan het menselijk oog.

Dat geldt ook voor onze Gecko-modellen: zij hebben slechts 0,0005 lx (lux) nodig om 's nachts nog kleuren te kunnen onderscheiden. Ter vergelijking: in een nacht met nieuwe maan zijn de lichtomstandigheden minstens 0,1 lx.

Met de nieuwe IPCB/IPCS-reeks profiteert u van geavanceerde AI- en optische functies. Ze bieden de optimale IP-camera voor elke eis in de professionele bewakingssector.

Gecko Serie IP Camera's
Filter (173 Resultaten)
Certification
technology
resolution
Design
Noviteit
173 Resultaten:
Loading ...