Hoeksteun Hoeksteun Hoeksteun voor IPCS84530

Hoeksteun

Beschrijving

HOEKHOUDER VOOR DE CAMERA-PLAFONDBEVESTIGING
De hoekhouder is een speciale houder die gebruikt kan worden in combinatie met de plafondhouder (art.nr. TVAC31205). Hij biedt een eenvoudige mogelijkheid om PTZ Dome-camera's in een hoek te installeren en is ook compatibel met de TVAC31245 installatiebox.

Met zijn compacte afmetingen (L x B x H) van 250 x 126 x 105 mm past de houder perfect in elke hoek voor de montage van de plafondhouder en de Dome-camera. De hoekhouder heeft een stijlvol wit ontwerp zodat hij een natuurlijke aanvulling vormt op de te monteren bewakingscomponenten. Hij biedt een betrouwbare en veilige oplossing voor eenvoudige installatie van de camera inclusief de plafondhouder in de hoek.

De houder is een optioneel accessoire voor de TVAC31205 plafondhouder of voor Dome-camera's zoals de IPCS84530 en IPCS84531 (en soortgelijke).

Voor een goede en veilige werking moet dit toestel worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide vakman. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de nieuwste beveiligingsupdates en nieuwe functies.

Voordelen van het product

  • Kan uitsluitend in combinatie met TVAC31205 worden gebruikt
  • Compatibel met TVAC31245
  • Kleur: wit

Downloads

Algemene downloads:

Benodigde accessoires
Loading ...