Energieversogungsbranche ©shutterstock

Energiesector

Veiligheidsoplossingen in de energievoorzieningsindustrie

Of het nu gaat om zonne- of windparken, kolen-, kern- of waterkrachtcentrales, transformatorstations of afvalverwerkingsinstallaties: de veiligheid van personeel en omwonenden en een ononderbroken werking moeten door publieke en particuliere exploitanten zo goed mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten worden gewaarborgd.

De veiligheidsoplossingen van ABUS variëren van hoogwaardige sluitsystemen en toegangscontrolesystemen met flexibele gebruikersrechten tot integratieve alarm- en videobewakingstechniek. Zo kan de veiligheid van uw installatiebedrijf nauwkeurig worden gepland en uitgevoerd volgens de respectieve bijzonderheden van uw fabriek, energiecentrale of productiepark.

Voordelen
Bekroond merk ABUSt ©ABUS
Uitstekend ABUS merk Onze producten genieten wereldwijde bekendheid, worden bekroond en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ.
Service van fabrikanten en partners ©ABUS
Service van fabrikanten en partners Of het nu gaat om een verloren sleutel van uw sluitsysteem of hulp bij de bediening van uw videobewakingssysteem - onze lokale partners en onze technische buitendienst helpen u snel verder.
Alle belangrijke producten van één leverancier ©ABUS
Alle belangrijke producten van één leverancier Dit biedt u kostenvoordelen bij aankoop, installatie/service, eenvoudige uitbreidings- en combinatiemogelijkheden en, met onze partner, een expert die uw individuele beveiligingsconcept voor uw pand begrijpt - of het nu gaat om een flatgebouw, wooncomplex, kantorencomplex of ondergrondse parkeergarage.
Toepassingsgebied
 • Bijzonder gevoelige gebieden beveiligen

  In- en uitgangen, toegangspunten, grote open ruimten, afgeschermde vleugels of magazijnen met een hoog risicopotentieel of waardevolle voorwerpen beschermen tegen personen die niet bevoegd zijn binnen te komen - vooral in het geval van gevaarlijke goederen of hoogspanningstransformatoren of -leidingen is betrouwbare beveiligingstechnologie vereist, bij voorkeur alarm- en videobewakingssystemen met geïntegreerde toegangscontrole, waarin nieuwe werknemers kunnen worden geregistreerd en waaruit vertrekkende werknemers indien nodig te allen tijde kunnen worden uitgeschreven.

 • Opslag- en productieruimten

  Opslag- en productieruimten of -zones vereisen een betere beveiliging, omdat er gevaar dreigt door de werking van machines, gevaarlijke stoffen of hoogspanning en er meestal grote materiële activa zijn opgeslagen of in gebruik zijn. Met mechanische of elektronische sloten hebt u controle over wie toegang heeft, en met een alarm- en videobewakingssysteem kunt u sneller en preciezer reageren in geval van inbraak.

 • entree gebieden

  Mensen moeten bij de ingang feilloos kunnen worden geïdentificeerd - idealiter door een combinatie van flexibele toegangscontrole en een op de lichtomstandigheden afgestemd videobewakingssysteem. Zo heeft u altijd controle over wie er in en uit uw pand komt en kunt u opnames van verdachte personen als bewijs laten zien in geval van incidenten. Personen die niet bevoegd zijn om binnen te komen, kunnen zo meteen de toegang worden geweigerd.

 • Buitenruimtes

  Buiten is een hek rond het fabrieks- of bedrijfsterrein vaak niet voldoende om waardevolle goederen te beschermen tegen criminele dieven of vandalisme. Een alarmsysteem in combinatie met een degelijk videobewakingssysteem voor onbeschermde buitenterreinen zorgt voor de nodige extra beveiliging.

Loading ...