Der Zylinder ZL steht für Sicherheit, Kontrolle und Komfort beim Zutritt © ABUS

Toegangscontrole Veiligheid begint bij de deur

Vergrendel uw elektronische toegangssysteem gemakkelijk met een chip sleutel
U kunt op de hoogte blijven van alle evenementen via de app
De alternatieve bedrijfsoptie
Kies precies wat u nodig hebt uit ons modulaire systeem © ABUS

Toegangscontrole Precies wat je nodig hebt

Kies precies wat u nodig heeft uit ons complete en doordachte modulaire systeem.

Bescherm uw mensen, gegevens en bedrijfsmiddelen met één systeem. Zodat in uw artsenpraktijk, verzekeringskantoor, personeelsafdeling of directie alleen die mensen kunnen komen die bevoegd zijn om ruimtes met gevoelige gegevens te betreden.

Geef alleen bevoegde werknemers toegang tot bepaalde productieruimten met producten of machines die speciaal toezicht vereisen.

CodeLoxx en ZL cilinders en SLT veiligheidsbeslag vormen de kern van onze productfamilie van Access on Device deurcomponenten. Dankzij de grote productdiversiteit is er voor vrijwel elke wens en voorkeur het juiste deurcomponent beschikbaar. Via de gratis software "Key Manager" worden toegangsrechten intuïtief geprogrammeerd en aan de deurcomponenten doorgegeven. Verdere besturingseenheden en invoereenheden completeren het portfolio voor toegangscontrole van elektrische deuropeners, motorische sloten of toegangspoorten. Bovendien kunnen inbraakdetectiesystemen worden geïntegreerd via evaluatie-eenheden.


Een goed doordacht sleutelsysteem bestaat uit vele afzonderlijke producten die perfect met elkaar integreren. ABUS biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende eisen aan uw gebouw. Voordeur, slagboom, rolluik, serverruimte of zelfs verschillende locaties - de combinatie van verschillende producten maakt een installatie op maat mogelijk. Nog meer veiligheid en comfort wordt geboden door de toevoeging van een inbraakalarmsysteem of een videobewakingssysteem. Alarmsystemen kunnen eenvoudig via de cilinder op de deur worden in- en uitgeschakeld en bij een alarm neemt de bewakingscamera veilig beelden op als bewijsmateriaal.

wAppLoxx Pro Plus wandlezer
Draadloze sluitsystemen vs. hybride sluitsystemen
Faciliteitsbreed toegangsbeheer
Hybride sluitsystemen

Vergrendelingssystemen met draadloze mogelijkheid

Het voordeel van draadloze technologie ligt voor de hand. Machtigingen kunnen comfortabel vanaf de pc worden toegewezen en gewijzigd, zonder langs de afzonderlijke deuren te hoeven lopen. Deuren kunnen ook onderweg via de app worden geopend.

Hybride sluitsystemen

De elektronische sluittechniek kan optioneel worden gecombineerd met mechanische sluitsystemen. Gebouwen kunnen zo naar behoefte en budget doelgericht worden uitgerust - en dat met slechts één sleutel.

Loading ...