Unser Kinderwagenschutz MAYA hält lästige Insekten fern © ABUS

Kinderwagens & Co. Maak een wandeling

Onderweg is de kinderwagen een veilige haven en toevluchtsoord: hier kunnen baby's en peuters zalig sluimeren of nieuwsgierig hun omgeving observeren.

Met onze kinderwagenaccessoires zijn jij en je kleine schat altijd goed zichtbaar in het verkeer. Onze alledaagse hulpjes bieden ook betrouwbare bescherming tegen insecten, regen en zon.

Veiligheid door zichtbaarheid

Volgens de Duitse automobielbond (ADAC) kan iemand die reflecterende kleding of extra reflectoren op kinderwagens en dergelijke draagt, tot op 140 meter afstand worden gezien - bijna zes keer eerder dan een weggebruiker in donkere kleding. Tijdens je volgende avondwandeling, je dagelijkse rit naar de supermarkt of in het stadsverkeer zou je daarom je kinderwagen moeten uitrusten met lichtgevende accessoires. Verhoog je zichtbaarheid bij duisternis, schemering en slecht zicht met onze kinderwagenreflector MIKE of de universele reflectorsticker LARA. Ze bevestigen met klittenband of zelfklevend mechaniek is kinderspel. Je kunt de producten ook gebruiken voor hondenriemen, fietsen, scooters en nog veel meer.  

In weer en wind

Tijd in de natuur en beweging in de frisse lucht leveren een belangrijke bijdrage aan de gezonde ontwikkeling van onze jongste kinderen: het immuunsysteem en het concentratievermogen worden versterkt, het stressniveau wordt verlaagd en de creativiteit ontvouwt zich - om maar een paar positieve neveneffecten te noemen.

Kinderartsen raden één tot twee uur frisse lucht per dag aan. Slecht weer bestaat niet, alleen de verkeerde uitrusting! Met onze TESSA regenhoes bieden we een robuuste kinderwagenhoes die beschermt tegen regen, sneeuw en wind. En als de zon de gevoelige babyhuid irriteert of vliegen en muggen de slaap verstoren, helpen zonbescherming LINDA en insectenbescherming MAYA. Om mama en papa de handen vrij te houden als ze op stap zijn, kunnen ze de luiertas, boodschappentassen of handtas gemakkelijk aan de kinderwagen bevestigen met onze universele haak HANNA. Zo staat niets het volgende uitstapje in de weg.

Loading ...