Combiflex™ 2503

Combiflex™ 2503/120

De Combiflex is zo klein en licht dat je hem nauwelijks opmerkt tijdens een fietstocht. Kleiner dan een smartphone en niet zwaarder dan een paar energierepen of -gels. De perfecte beveiliging voor helmen of een snelle koffiestop.

Alle varianten voor Combiflex™ 2503
Kleuren voor Combiflex™ 2503
Beschrijving
De ski's worden korte tijd onbeheerd achtergelaten voor de skihut en de helm hangt onbeveiligd aan het fietsstuur - in dit soort situaties gebeuren diefstallen.
Het speciale slot Combiflex van ABUS voorkomt dat dieven gemakkelijk hun slag kunnen slaan. Dit compacte slot beveiligt voorwerpen met een intrekbare kabel. Het is makkelijk op te bergen in uw jaszak. Zo zet u uw ski's of snowboard vast als u stopt bij een berghut. Tijdens een fietstocht is het geschikt om de helm voor korte tijd aan de fiets te koppelen, zodat niemand die in het voorbijgaan kan stelen.
Toepassingsvoorbeeld - Combiflex™ 2503 Toepassingsvoorbeeld - Combiflex™ 2503 + Houder Toepassingsvoorbeeld - Combiflex™ 2503 + Houder Toepassingsvoorbeeld - Combiflex™ 2503 + Houder Toepassingsvoorbeeld - Combiflex™ 2503 + Houder

Technologieën

  • Uittrekbare kabel
  • Zelf instelbare en te wijzigen cijfercode
  • Handig slot in compact formaat

Montage en vervoer

  • Past comfortabel in elke zak

Toepassing en gebruik

  • Compact roll-back kabelslot voorkomt gelegenheidsdiefstal
  • Ideaal voor de beveiliging van bagage, sportartikelen zoals ski‘s, snowboards, skates en fietshelmen
Specificaties
Soort vergrendeling: cijfercombinatie
Kleurontwerp: black
kleur: zwart
Gewicht: 89 g
Loading ...