Combiflex™ Adventure

Of het nu gaat om een helm, ski's, kinderwagen, bagage of e-scooter - de Combiflex Adventure biedt betrouwbare bescherming voor je accessoires dankzij de robuuste constructie en het handzame ontwerp. Een praktische metgezel voor elk avontuur.

Alle varianten voor Combiflex™ Adventure
Kleuren voor Combiflex™ Adventure
Beschrijving
Je de ski's even neerzetten, je e-scooter even uit het zicht zetten en zeker stellen dat je fietshelm veilig is bevestigd? Het kan allemaal - met het Combiflex™ Adventure-kabelslot.
Het meest robuuste slot in het Combiflex-assortiment tot nu toe biedt de ideale bescherming van je eigendom tegen gelegenheidsdiefstal, zelfs bij lage temperaturen. Dankzij het compacte formaat past het perfect in elke jaszak. Een gemakkelijke hantering wordt niet alleen gegarandeerd door de handzame afmetingen, maar ook door een 4 millimeter dikke, ineengedraaide staalkabel die naar behoefte tot 75 centimeter kan worden uitgetrokken. De 3-cijferige cijfercode van het slot kan individueel worden ingesteld en gewijzigd. Dit betekent dat sport- en vrijetijdsuitrusting ook in de winter en op de berg tegen spontane diefstal beschermd is. Zelfs kinderwagen, bagage en fietshelm zijn betrouwbaar beschermd tegen dieven.

Technologieën

  • Compact kabelslot met indraaibare kabel
  • 3-cijferige cijfercode is zelf in te stellen en te wijzigen
  • Aantrekkelijk pocketformaat past gemakkelijk in elke tas
  • 4 mm dikke en 75 cm lange staalkabel

Toepassing en gebruik

  • Compact kabelslot tegen meenemen en gelegenheidsdiefstal
  • Ideaal voor het vastzetten van bagage, kinderwagens, e-scooters, sportuitrusting zoals ski's, snowboards of inlineskates en fietshelmen

Downloads

Algemene downloads:

Specificaties
Soort vergrendeling: cijfercombinatie
Gewicht: 90 g
kleur: zwart
Loading ...