Reflectorband JC6715 THEO

JC6715 THEO

Onze reflectorband THEO wordt eenvoudig aan de achterkant van de rugzak, schooltas en co. bevestigd en uw kind is ook van achteren goed zichtbaar.

Alle varianten voor JC6715 THEO
Beschrijving

... dat klopt precies, en daarom hebben we onze reflectorband THEO. Bevestig hem eenvoudig aan de rugzak, schooltas enz. en uw kind is ook van achteren goed zichtbaar.

In de winter, de herfst of als het hard regent of sneeuwt, is het zicht meestal vrij slecht. En kinderen dragen meestal hun boekentassen, schooltassen, rugzakken of gymtassen op hun rug: Om de zichtbaarheid van jongens en meisjes te vergroten, kan het nuttig zijn om onze reflectorband THEO op de tassen te bevestigen. THEO past niet alleen rond schooltassen, maar ook rond aktetassen, sporttassen en gewoon rond alle voorwerpen die u op een speciale manier wilt markeren of beveiligen. En de praktische klittenbandsluiting houdt niet alleen vast, maar zorgt er ook voor dat de andere lievelingstas de volgende dag goed zichtbaar is.

Technologieën

  • UV-bestendig materiaal (voldoet aan de eisen van de Europese norm EN2471), glanst zelfs na jaren van gebruik.
  • Twee sterk reflecterende stroken voor zeer goede zichtbaarheid 's nachts, maar ook zeer goede zichtbaarheid overdag.
  • Zichtbaarheid: 150 m
  • Flexibel dankzij klittenbandsluiting (van ca. 82 tot 108 cm omtrek)

Toepassing en gebruik

  • Universeel gebruik: ideaal voor boekentassen, rugzakken en andere tassen
  • Verhoogde veiligheid naar achteren, aangezien schooltassen, boekentassen of rugzakken op de rug van het kind een groot gebied kunnen afdekken, bijvoorbeeld ons Max-veiligheidsvest

Tips

  • Op de ABUS-band kan een LED-achterlicht worden bevestigd, bijvoorbeeld JC6540 LINUS of JC6520 NILS
Specificaties
Afwerking: geel
Gewicht: 79 g
Loading ...