Duitse merkkwaliteit van ABUS. Wereldwijd!

De ABUS-groep is een wereldwijd actieve onderneming die overal ter wereld, op alle continenten, markten bedient met beveiligingsoplossingen op maat. In de productie realiseert het netwerk van internationale vestigingen in nauwe samenwerking met de Duitse productievestigingen een effectieve, succesrijke synergie voor het wereldwijd hoge en erkende kwaliteitsniveau.

Wij exporteren onze producten wereldwijd. Als u in een land geen dochteronderneming of vertegenwoordiging van ons vindt, neem dan eenvoudig contact op (het beste per e-mail aan info@abus.de) met onze centrale in Wetter.

More about ABUS

De ondernemingsgroep

Meer te weten komen over het merk ABUS, sinds 1924 het synoniem voor veiligheid. Maak kennis met onze geschiedenis, onze missie en de ABUS groep.

meer

Sponsoring

ABUS geeft als toonaangevende onderneming in veiligheid zijn knowhow door in samenwerkingsverbanden en als sponsor en supporter aan sportteams en bedrijven.

meer

Referenties

Interessante nationale en internationale referenties uit de meest uiteenlopende toepassingsgebieden, variërend van de realisatie van sluitsystemen en videobewaking tot alarminstallaties, ...

meer

Productie & ontwikkeling

In eigen ABUS onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken wij continu aan innovaties en controleren onze producten.

meer

Contact

Neem contact op met ABUS – wij helpen u bij vragen graag verder.

meer