Proximity Chipsleutel Proximity Chipsleutel Proximity Schlüssel

Proximity Chipsleutel

Beschrijving


De proximity-sleutel is een optioneel accessoire voor het contactloos schakelen van alarmcentrales en vervangt het invoeren van codes. Daarmee vindt de duidelijke autorisatie van de gebruiker aan de alarminstallatie plaats.

Gebruiksvriendelijk
voor het activeren of deactiveren houdt u de chip eenvoudig voor de centrale resp. het bedieningspaneel. De gebruiker hoeft geen pincode meer te onthouden, wat de autorisatie (authentificatie) aan de installatie aanzienlijk vereenvoudigt. Deze is bestemd voor het eenvoudig en comfortabel activeren en deactiveren van de ABUS alarminstallaties Secvest 2WAY en Terxon.

Installatie en programmering
de chipsleutel wordt in de alarmcentrale geprogrammeerd, de programmering van de autorisatie gebeurt dan direct aan de centrale. De spanning voor de codeoverdracht verkrijgt de proximity-sleutel door het radioveld van de ontvanger, hij heeft geen eigen batterij nodig.

Voor een goede en veilige werking moet dit toestel worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide vakman. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de nieuwste beveiligingsupdates en nieuwe functies.

Voordelen van het product

  • Voor het activeren/deactiveren van de alarminstallaties Secvest, Secvest 2WAY en Terxon
  • Bedieningscomfort zonder code-invoer - Geen gedoe meer door het vergeten van de pincode
  • Eenvoudig voor de centrale of het bedieningspaneel houden
  • Functioneert volledig contactloos
  • Meerdere chipsleutels met één alarminstallatie te gebruiken (afhankelijk van de alarmcentrale)

Downloads

Algemene downloads:

Specificaties
Afmetingen: (hxd) 7,5x34 mm
Breedte: 34 mm
Hoogte: 7,5 mm
Kleur: Zwart
Loading ...