Analoge HD Mini Tube 2 MPx (3.6 mm) Analoge HD Mini Tube 2 MPx (3.6 mm) Analoge HD Mini Tube 2 MPx (3.6 mm)

Analoog HD Mini Tube 2 MPx (1080p, 3.6 mm)

Beschrijving

ABUS Analoge HD: De duidelijkste beelden ooit
De Analoge HD Mini Tube 2 MPx voor de bewaking van grote bewakingszones binnen en buiten heeft een hoogwaardige beeldopnemer. En biedt zo een haarscherp en vloeiend beeld voor een betere herkenning van de details.

Te veel licht, te weinig licht?
De Analoge HD Mini Tube 2 MPx is de juiste keuze voor iedere uitdaging In het donker overtuigt de Ultra Low Light Performance van de compacte tubecamera. Een krachtige True-WDR-functie zorgt in contrastrijke lichtsituaties voor gelijkmatige voor- en achtergrondscenario's.

24/7-bewaking voor binnen en buiten
De automatische dag/nacht-omschakeling van de verbeterde IR-LED-techniek zorgt voor een betere beeldbelichting bij schommelende lichtverhoudingen. Dankzij de beschermingsgraad IP67 is de Analoge HD Mini Tube goed beschermd tegen wind en weer.

Analoge HD-technologie: Ideaal voor voordelige ombouw
Omdat de reeds in het object ingebouwde infrastructuur kan worden gebruikt, kan deze technologie flexibel in bestaande systemen worden ingebouwd. Eenvoudig camera's en recorder vervangen voor een betere performance van bestaande videobewakingssystemen. Coaxiale of 2-draads kabels kunnen eenvoudig ook met het nieuwe systeem worden gebruikt.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Voor een goede en veilige werking moet dit toestel worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide vakman. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de nieuwste beveiligingsupdates en nieuwe functies.

Voordelen van het product

  • 2 MPx (Full HD 1080p) Resolutie: 1920 x 1080 @ 25 fps
  • Ultra Low-Light Performance voor uitstekende resultaten bij zwakke verlichting
  • True WDR vereffent licht-donkercontrasten effectief
  • Vaste lens 3.6 mm
  • Sterke IR-LED-techniek voor verbeterde belichting tot 20 m bij nacht
  • Beschermd tegen weersinvloeden (IP67) voor gebruik buiten
  • Perfect voor montage achteraf: Transmissie via CCTV-infrastructuur, zoals coaxkabel of 2-draads
  • Kabellengtes tot 500 m kabellengte zonder verlies mogelijk
  • Veelzijdig assortiment houders voor eenvoudige en voordelige installatie

Downloads

Benodigde accessoires
Passend bij
Loading ...