U kunt uw Secoris paneel gemakkelijk in- of uitschakelen via het toetsenbord met behulp van een toegangscode © ABUS

Operatie Toetsenbord of app

Bedien de ABUS Secoris op de traditionele manier via een toetsenbord of - modern en comfortabel - via de app. Zo heeft u het complete alarmsysteem altijd bij u op uw smartphone of tablet.

Unbegrenzt und kostenfrei - bedienen Sie Ihre Secoris doch ganz einfach über die App © ABUS

Afstandsbediening De controle over uw beveiligde gebouw altijd bij de hand

Het ABUS Secoris alarmsysteem kan worden bediend via de Secoris app.

Tot 200 app-gebruikers hebben toegang tot de functies van het alarmsysteem met individuele autorisaties. De beveiliging van de app wordt gewaarborgd door een app-wachtwoord, vingerafdruk of gezichtsherkenning.


App

Ontdek de app met gemak

Dankzij de onboarding assistent en in-app hulp daar voor elke functie, is het verbinden van de app met het alarmpaneel moeiteloos. Dit maakt de bediening tot een plezier.

Top overzicht, beveilig het systeem

Elk paneel kan direct als tegel in het overzichtsscherm worden geselecteerd. De detailweergave toont alle belangrijke informatie in één oogopslag: Status van het bedieningspaneel en de beveiligingszones, aantal meldergroepen en status. De status wordt weergegeven in een duidelijke kleurcode door middel van een beschermend schildsymbool, dat ook wordt gebruikt voor onmiddellijke activering door middel van een veilig aanraakgebaar.

Correct reageren bij een alarm

Bij een alarm wordt de alarmweergave geopend en worden de gebeurtenis, de geactiveerde beveiligingszone, de meldergroep en een aanbeveling voor actie weergegeven. Geautoriseerde gebruikers kunnen het alarm in de app bevestigen en het alarmsysteem resetten.

Entdecken Sie die Funktionen der Secoris App © ABUS Aktivieren Sie Ihr Secoris Alarmsystem © ABUS Ein Alarm wurde ausgelöst - die App informiert zuverlässig und gibt Ihnen Hilfestellung für das richtige Verhalten im Ernstfall © ABUS
Loading ...