Unsere Vorhangschlösser – bewährte Qualität © ABUS

GRANIT™ Hier stuiten dieven op graniet!

Onze ABUS Granit-hangsloten zijn ontwikkeld op basis van de specificaties van Zweedse verzekeringsmaatschappijen, die bekend staan om hun extreem hoge eisen. In de Europese CEN-normen, die ook zeer veeleisend zijn, behalen granietsloten regelmatig een classificatie in de hoogste regionen.

De trekweerstand van de Granit-sloten bedraagt zes ton en meer, waardoor het voor inbrekers vrijwel onmogelijk is om de sluiting uit het slothuis te forceren. Het speciale ABUS-Plus-sluitsysteem is uiterst effectief als het gaat om het afweren van manipulatieve inbraakpogingen (bijvoorbeeld picking).

Gewelddadige aanvallen op de cilinder worden ook verhinderd, omdat er zich voor de cilinderopening een stalen plaat bevindt die geen houvast biedt aan boormachines. De body en de beugel van de Granit-sloten zijn voorzien van een speciale zwarte coating die een zeer hoge roestbescherming biedt. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat Granit-hangsloten tot de veiligste ter wereld behoren.

Filter
Gewicht
469 g - 1060 g
Gelijksluitend
Beveiligingsniveau
Beugeldikte
11 mm - 14 mm

Aanbevolen door professionals

Weerbestendig, sterk, veilig - en volledig gemaakt van roestvrij staal

Granit-sloten bieden door hun speciale coating een hoge mate van roestbestendigheid. Maar er zijn toepassingen die nog hogere eisen stellen. Voor buitengebruik in zoutwateromgevingen, extreme weersomstandigheden of andere corrosieve omgevingen in de industrie, adviseren wij ons Granit 37ST/55 hangslot. Dit slot is volledig gemaakt van roestvrij staal en kan dus niet roesten. Ook de andere eigenschappen die kenmerkend zijn voor Granit-sloten, zoals onze ABUS Plus-cilinder of de extreem hoge trekweerstand, hoeft u niet te missen.

Alle Granit-sloten zijn verkrijgbaar in een zogenaamde "SZP-versie". Deze versie wordt geleverd met een veiligheidskaart met informatie over het maken van eventuele duplicaatsleutels. Het is belangrijk om te weten dat extra sleutels alleen gemaakt kunnen worden als de kaart persoonlijk aan de slotenmaker wordt getoond.

Dit betekent dat de eigenaar van het slot of de kaart altijd volledige controle heeft over het aantal duplicaatsleutels dat daadwerkelijk in omloop is.

 

Loading ...