Commuting in the City - sicher durch die Stadt

Pendelen in de stad Goed aankomen

De grote stad toont elke ochtend een ander gezicht. Wat verenigt ons allemaal? We zoeken een snelle en veilige manier om onze bestemming te bereiken. Dus stap op de fiets en begin de nieuwe dag. Het is goed dat fietshelmen en sloten onze veiligheid garanderen; en nog beter dat beide perfect passen bij de grootstedelijke levensstijl.

ABUS beschermt mensen en hun bezittingen elke dag met producten die het woon-werkverkeer in de grote stad zo gemakkelijk en slim mogelijk maken.

Ziet u zichzelf en uw dagelijks leven terug in de volgende verhalen?

Bedrijfseigenaar

ZIJ DIE VERANTWOORDELIJKHEID DRAGEN, MOETEN OOK VOOR ZICHZELF ZORGEN.

Vooral in de drukte van de stad. Fietsen door de file in de ochtend. Je eerste afspraak staat al te wachten. Een helm geeft je het vertrouwen om in elk tempo te gaan. De ABUS Pedelec 2.0 past perfect en is op alles voorbereid. Regent het? Doe de geïntegreerde regenhoes om. Zoemen er muggen rond? De insectenhor helpt.

Soms telt elke minuut in het bedrijfsleven. Buiten kantoor is uw fiets in een paar seconden veilig aangesloten met de BORDO 6500A SmartX. Hard van binnen, zacht van buiten. Niets zal uw waardevolle fiets bekrassen. Na het werk op weg naar een nieuwe bestemming. Open uw fietsslot snel in het trappenhuis met de afstandsbediening.

Pendelen in de stad kan zo slim zijn.

Bijpassende urban producten

FAMILIE

KINDEREN OVERAL DE WERELD WILLEN ONTDEKKEN.

Als één ouder al werkt, kan de andere met de kinderen wegrijden. Het fietspad gaat zij aan zij door de stad. Tegelijkertijd hebben de ouders de helmen van beide kinderen goed in het zicht. Dankzij reflectoren en ledlampjes zijn ze ook in het donker een zichtbaar signaal: hier zijn kinderen op de weg. Op school aangekomen wil Pia haar ABUS Youn-I 2.0 helm ook in de klas dragen.

We gaan met de kleine Maria verder naar de speeltuin, langs geparkeerde auto's, het park in over onverharde paden. De kleurrijke Smiley 2.1 kinderhelm is leuk en veilig voor Maria, want haar hoofd is betrouwbaar beschermd als ze valt.

Als rolmodel draagt mama natuurlijk ook een helm. De Urban-I 3.0 is perfect uitgerust en biedt vele praktische functies. Papa draagt natuurlijk ook een helm en heeft gekozen voor het model Pedelec 2.0 fietshelm.

Bijpassende producten

FOTOGRAAF

OP HET JUISTE MOMENT OP ELKE PLAATS IN DE STAD

Als fotograaf is timing alles. Het perfecte licht, het vluchtige onderwerp - het moment kan een foto vaak maken of breken. Met de fiets kun je alle hoeken van de stad bereiken.

Elke nieuwe opdracht wordt een grote uitdaging. Met fotoapparatuur in je rugzak ga je op weg naar de volgende set. Met het gewicht en de kostbare lading is veiligheid de hoogste prioriteit. De ABUS Skurb fietshelm is een trendy hoofdbeschermer met perfecte stijl en state-of-the-art technologie.

Het fietsslot vervult een belangrijke taak op de locatie. De ABUS 8808C is snel op te zetten en beschermt uw favoriete fiets tegen dievenhanden. U kunt altijd vertrouwen op het geharde staal en de 2-componentencombinatie van het slot.

Bijpassende producten

MODEBEWUSTE STUDENT

DE PERFECTE COMBINATIE VAN VEILIGHEID EN STIJL

Een leven zonder fiets is ondenkbaar. Van de flat naar de universiteit, met vrienden in het café lunchen, terug naar de campus, 's avonds feesten met de bende en 's avonds laat naar de club. Altijd onderweg in de drukte van de stad. Het studentenleven heeft zijn eigen drive.

De ABUS Hyban 2.0 slaat een goed figuur op elke route. Het design in chroom rosé accentueert de persoonlijke stijl. Zelfs een paardenstaart past perfect onder de helm.

U hoeft niet bang te zijn voor fietsendieven. Uw fiets is overal in de stad veilig, want de sleutel van het ABUS BORDO Combo 6100 vouwslot zit als cijfercode in uw hoofd verborgen.

Loading ...