Made in Italy / ©ABUS

ABUS-PRODUCTIE PERFORMANCE-HELMEN - MADE IN ITALY

Coffee Ride of allemanskoers: Met ons "Made in Italy" helmenportfolio wordt de weg het doel. In de "Made in Italy" helmmodellen zijn ABUS engineering en de hoogste veiligheidsnormen onlosmakelijk verbonden met "Dolce Vita" en sportieve topprestaties. Een samensmelting die net zo fascinerend is als Italië zelf.

Met deze themapagina's willen wij u uitnodigen voor een reis naar Italië - en u laten zien wat "Made in Italy" voor ABUS betekent.

Een helm wordt in de buitenschaal geperst / ©ABUS

Manufactured with love

De kwaliteit van een product is slechts zo goed als de expertise binnen het bedrijf: Deze overtuiging koestert ABUS al sinds de oprichting in 1924. Sindsdien is het heldere streven naar inhouse-competentie in de hele waardescheppingsketen een centrale pijler voor de best mogelijke veiligheid en kwaliteit.

De PowerDome racefietshelm wordt gemonteerd / ©ABUS

PRODUCTIE IN HET GEBOORTELAND VAN HET WIELRENNEN ALS SPORT

De volgende consequente stap was het opzetten van onze eigen ABUS-helmenproductie in Italië, de bakermat van de wielersport. Hier breiden wij onze competentie als helmfabrikant verder uit. Sinds 2016 produceert onze fabriek aan de voet van de Dolomieten performance-helmen die niet zomaar van de lopende band komen: Ze worden gemaakt zoals in een ambachtelijk bedrijf - met de hand geperfectioneerd en samen met professionele atleten ontwikkeld.

Teaser_Landschaft

ITALIË IS VEEL MEER DAN EEN BELANGRIJKE PRODUCTIELOCATIE:

Het land van liefde en plezier is een bron van inspiratie voor ons. Hier kunnen we onze competenties als helmfabrikant versterken, hier pulseert de wielersport-vibe sterker dan in welk ander land dan ook. Op Alpenpassen, in door cipressen omzoomde haarspeldbochten en op schijnbaar eindeloze kustwegen beleven wij het Italiaanse wielersport-DNA. Want met onze high-end "Made in Italy" roadhelmen willen we het Italiaanse levensgevoel overdragen naar elke route.

 

DE NADRUK LIGT DUS DUIDELIJK OP PASSIE.

Coffee Rider of Road Hunter: Met ons "Made in Italy" helmenportfolio wordt de weg het doel. Sinds 2016 ontstaan onder de Italiaanse zon - op een uur rijden van Venetië - de ABUS roadhelmen "GameChanger" (2017), "AirBreaker" (2018), "StormChaser" (2020) en "PowerDome" (2022). In deze modellen resulteren de technische vaardigheden van ABUS en de hoogste veiligheidsnormen in een gevoel van "Dolce Vita" en sportieve topprestaties. Een samensmelting die net zo fascinerend is als Italië zelf.

Op de volgende pagina's nodigen wij u uit voor een reis naar Italië - en laten wij u zien wat "Made in Italy" voor ABUS betekent.

MADE IN ITALY ONTDEKKEN

Loading ...