Rugzak-reflectieband Lumino Reflex Wrap

Lumino Reflex Wrap

Zichtbaar van alle kanten: Bevestig de Lumino Reflex Wrap-reflectorband eenvoudig aan uw rugzak voor nog meer zichtbaarheid - vooral wanneer u fietst of loopt in het verkeer.

Alle varianten voor Lumino Reflex Wrap
Kleuren voor Lumino Reflex Wrap
Beschrijving
... dat klopt precies, en daar is onze reflectorband voor. Bevestig hem eenvoudig aan uw rugzak, schooltas en co. en ga op weg op de fiets.
Bij schemering en duisternis of als het hard regent of mistig is, is het zicht vrij slecht. En zowel kinderen als volwassenen dragen hun rugzak en boekentas meestal op hun rug, vooral als ze gaan fietsen. Om de zichtbaarheid van zowel fietsers als voetgangers te vergroten, is het handig om onze Lumino Reflex Wrap reflectorband rond de tas te wikkelen. De gele band met reflecterende strepen past niet alleen rond rugzakken, maar ook rond aktetassen, sporttassen en gewoonweg rond alle voorwerpen die u op een speciale manier wilt markeren of beveiligen. Dankzij de praktische klittenbandsluiting is hij in een handomdraai bevestigd.

Technologieën

  • Het fluorescerende gele materiaal licht op zodra er licht op valt
  • Twee zeer reflecterende strepen voor zeer goede zichtbaarheid 's nachts, maar ook zeer goede zichtbaarheid overdag.
  • UV-bestendig materiaal (voldoet aan de eisen van de Europese norm EN2471), reflecteert zelfs na jaren van gebruik prima.
  • Zichtbaarheid op een afstand van 150 meter 's nachts en 100 meter overdag
  • Flexibel dankzij klittenbandsluiting (van ca. 82 tot 108 cm omtrek)

Toepassing en gebruik

  • Universeel gebruik: ideaal voor boekentassen, rugzakken en andere tassen
  • Verhoogde veiligheid aan de achterkant, omdat bijvoorbeeld rugzakken, schooltassen of boekentassen op de rug een groot gedeelte van het Lumino Urban veiligheidsvest kunnen bedekken

Tips

  • U kunt eenvoudig en veilig een LED-achterlicht aan de ABUS-riem bevestigen, bijvoorbeeld Lumino Indicator Light of Lumino Easy Magnet Light.

Downloads

Algemene downloads:

Specificaties
kleur: geel
Gewicht: 48 g
Kleurontwerp: yellow
Loading ...