ABUS Link Station Lite (iOS)

Beschrijving

TOEGANG EENVOUDIG EN COMFORTABEL MET APP
Met de app heeft u toegang op afstand tot geselecteerde ABUS-producten via WLAN en het mobiele internet. Veiligheidscamera's kunnen eenvoudig met QR-codes ingesteld en vrijgegeven worden, zonder complexe configuratie via de router.

VERBETERDE GEBRUIKERSINTERFACE
Op de nieuwe gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kunnen camera's als favorieten individueel gegroepeerd worden en bovendien verschillende scenario's worden gemaakt. Met de Pinch-to-Zoom-functie kan traploos op het livebeeld van de camera en tijdens het afspelen worden gezoomd. Ook zoomcamera's (PTZ) kunnen met het touchscreen van de smartphone of tablet worden gestuurd. Bovendien kan de app de alarmuitgangen van veiligheidscamera's aansturen. Zo is het mogelijk geavanceerde schakelaars of relais via de app te bedienen. Bij gebeurtenissen kunnen bijvoorbeeld lichtschakelaars aan- of uitgeschakeld en deuren geopend worden.

PUSHNOTIFICATIES
ABUS Link Station Lite stuurt bij intreden van een gebeurtenis een pushnotificatie naar alle bevoegde gebruikers: bijvoorbeeld als iemand aanbelt of een alarm afgaat.

VERSTUREN PER MAIL
Directe beelden of videoclips kunnen vanuit de liveweergave en tijdens het afspelen worden gemaakt en meteen in het lokale apparaatgeheugen worden opgeslagen. Daarna kunnen de bestanden voor verdere bewerking per e-mail verstuurd worden. Clips en beelden kunnen ook worden geüpload.

OPMERKINGEN OVER GEGEVENSOVERDRACHT
Met ABUS Link Station Lite is de toegang tot de liveweergave en het afspelen beperkt tot 60 minuten per maand. Onbeperkte toegang is mogelijk met de betaalde ABUS Link Station Pro App.

Op alle apparaten moeten de actuele firmware geïnstalleerd zijn.

Voor een goede en veilige werking moet dit toestel worden geïnstalleerd en regelmatig worden onderhouden door een door ons opgeleide vakman. Maak regelmatig onderhoudsafspraken met uw installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen met de nieuwste beveiligingsupdates en nieuwe functies.

Voordelen van het product

  • Intuïtieve bedienings- en gebruikersinterface bijvoorbeeld voor camerapositionering met drag-and-drop
  • Toegang op afstand tot livebeelden en opnames met mobiele apparaten
  • Livebeelden van maximaal 16 camera's in landscape-modus
  • Pushnotificatie als iemand aanbelt
  • Direct opslaan van een direct beeld of videoclips uit de liveweergave
  • Pinch-to-Zoom-functie: traploos digitaal zoomen in livebeeld van de camera en tijdens het afspelen
  • Bedienen en instellen van een zoomcamera (PTZ) met het touchscreen
  • Aansturen van schakelaars of relais, bijvoorbeeld om een deur te openen of een lichtschakelaar te bedienen
  • Beveiligde verbinding via gecodeerde gegevensoverdracht

Downloads

Specificaties
App: *Unbenannt (Kennung: Apple)
Taal OSD: DE, UK, FR, NL, DK, IT
Versie: 1.0
Voorwaarden: iOS 10 of hoger
Loading ...