Das HomeTec Pro Türschloss wird smart: Mit der Bluetooth-Serie können Sie per App die Tür aufschließen

HomeTec Pro Bluetooth® deurslotaandrijving Slimme deurvergrendeling

Open en sluit uw voordeur of toegangsdeur met onze slimme HomeTec Pro Bluetooth® deurslotaandrijving.

Handiger kan haast niet: via een app op uw smartphone, door code-invoer via een toetsenbord of gewoon met een vingerafdruk. En door verbinding te maken met wifi heeft u overal realtime toegang.

Het slimme deurslot: HomeTec Pro Bluetooth®

Vanaf nu opent u uw voordeur comfortabel via app en smartphone vanaf elke plek, zelfs vanaf het strand in de Caraïben of waar u ook bent. Of met de afstandsbediening, het toetsenbord of uw vingerafdruk direct bij uw deur thuis.

Het is helemaal aan u - gebruik gewoon de functie die u nodig hebt! Terwijl u bijvoorbeeld met een drankje in de hand van de Caribische zon geniet, kunt u vanuit de hangmat ontspannen en de schoonmaakster of hondenoppas binnenlaten.

Made in Germany
  • Flexibel: 
    Stuur een uitnodiging naar familieleden en vrienden en maak van hun smartphone een sleutel. Permanent of alleen voor een bepaalde tijd.
  • Slim: 
    Dankzij de optionele Wi-Fi-brug kunt u het slimme deurslot overal vandaan bedienen en thuis bedienen met Amazon Alexa en Google Home via spraakbesturing.
  • Zekerheid:
    Met de AES-128 bit encryptie wordt voldaan aan de momenteel hoogste veiligheidsnormen, en met de ABUS keycard die bij de HomeTec Pro Bluetooth® hoort, kan alleen u zich authenticeren als geautoriseerde beheerder.
Voer gewoon de code in en de deur wordt ontgrendeld: betreed en verlaat het huis zonder sleutels met het HomeTec Pro Bluetooth®-codepaneel © ABUS

Toegangstijden instellen
Toegangstijden instellen voor handelaars, schoonmaakpersoneel of mobiele zorgdiensten.

Voordeur automatisch vergrendelen
Of sla in de app op dat je voordeur elke avond om 23.15 uur automatisch op slot gaat.

Onze tip:
En als de batterij van uw smartphone leeg raakt? Dan koopt u gewoon het bijbehorende Bluetooth®-toetsenbord.

HomeTec Pro Bluetooth®-deurslotaandrijving CFA3100 wit

HomeTec Pro Bluetooth® deurslotaandrijving HomeTec Pro CFA3100

Bediening via Bluetooth®: onze HomeTec Pro-deurslotaandrijving voor de voordeur.

Beleven

*Wettelijke kennisgeving
Het Bluetooth® woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken in eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en elk gebruik van deze merken door ABUS gebeurt onder licentie. Andere handelsmerken en merknamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Loading ...