ABUS WLAN-basisstation voor WLAN Accu Cam ABUS WLAN Basisstation voor Accu Cam ABUS WLAN-basisstation voor WLAN Accu Cam ABUS WLAN Basisstation voor Accu Cam

ABUS WLAN-basisstation voor WLAN Accu Cam

Met het WLAN-basisstation kan de ABUS WLAN Accu Cam in een groot gebied worden gebruikt. Het slaat hun videogegevens direct, gecodeerd en gratis op.

Beschrijving


Het ABUS WLAN-basisstation is de verbinding tussen uw ABUS WLAN Accu Cam en uw router. Het zorgt voor de best mogelijke ontvangst van maximaal 2 Accu Cams en slaat hun videogegevens op in de beschermde binnenruimte van het gebouw.


Een extra basisstation is nuttig, wanneer 2 ABUS WLAN Accu Cams ver uit elkaar worden gebruikt, bijv. bij de voordeur van het huis en achter het huis in de tuin. In dat geval kunt u een extra basisstation gebruiken om een optimale ontvangst naar de router en een zo groot mogelijk bereik te garanderen. Sluit het extra station in het gebouw via de USB-adapter (bij de levering inbegrepen) permanent aan op een vrij stopcontact in de richting van de tweede camera. Het station geeft u na korte tijd akoestische en visuele feedback.

De App2Cam Plus-app brengt u in slechts enkele minuten naar uw eerste live-beeld. U ontvangt pushmeldingen wanneer een camera beweging detecteert. De opnames van de Accu Cams zijn dan ook toegankelijk in de app, op locatie en onderweg. Het basisstation slaat alle videogegevens van de Accu Cams direct en versleuteld op een microSD-kaart (accessoire, max. 128 GB) op - zonder verdere kosten en de risico's in een cloud. Indien nodig kunnen tot 8 stations met 16 Accu Cams in de app worden geïntegreerd.

Prijzen & Partners
Smart Security World ready
Smart Security World ready
Prijzen & Partners

Voordelen van het product

  • Basisstation voor maximaal 2 ABUS WLAN Accu Cams; toegankelijk via de gratis App2Cam Plus voor mobiele telefoon en tablet; onderdeel van de ABUS Comfort-Line en Smart Security World; compatibel met het draadloze alarmsysteem Smartvest
  • Voeg voor meer camera's extra basisstation(s) toe, mede afhankelijk van de bouwkundige/ruimtelijke omstandigheden ter plaatse, indien een extra WLAN Accu Cam buiten het bereik van een bestaand basisstation moet worden geplaatst
  • Tot 8 basisstations kunnen worden geïntegreerd in de App2Cam Plus-app, en tot 4 basisstations in de Smartvest-app
  • Binnen plaatsen bij een vrij stopcontact, idealiter tussen uw eigen router en de Accu Cam(s) voor optimale Wi-Fi-ontvangst
  • Snel klaar voor gebruik dankzij eenvoudige ingebruikname (met app-assistent in enkele minuten; visuele en akoestische feedback)
  • Opslag op microSD-kaart (accessoire, tot 128 GB), voor lokaal opgeslagen, altijd beschikbare camerabeelden veilig binnen het gebouw (geen cloud, geen abonnement)
  • Bediening/toegang via app uitsluitend lokaal in eigen Wi-Fi en evt. ook onderweg via internetverbinding (versleuteld)
Specificaties
Aantal gebruikers: 3
Aantal kanalen: 2
Afmetingen: 54 x 101 x 15 mm
Audio-bitrate: 128kbps
Audio-compressie: PCM
Audio-ingang: Geïntegreerde microfoon
Audio-uitgang: Geïntegreerde luidspreker
Basis voorval: Bewegingsmelder (PIR) / Handmatig
Beeldfrequentie: 15
Behuizingmateriaal: Kunstof
Brutogewicht: 0,046 kg
Codering: AES 128bit, WPA/WPA2-PSK
Compatibel met Secvest: Nee
Compatibel met Smartvest: Ja
Compatibel met wAppLoxx: Nee
Frequentiebereik: 2,4 GHz
Kleur: Black / white
Luidspreker: 85dB @ 10cm
Max. bedrijfstemperatuur: 40 °C
Max. luchtvochtigheid: 90 %
Min. bedrijfstemperatuur: -10 °C
Min. luchtvochtigheid: 10%
Netwerkaansluiting WLAN: 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
Opnamemodi: max. 1080P
Opslagmedium: microSD maximaal 128 GB
Resolutiemodi: VGA / 720p / 1080p
Vermogensopname: 180 mA
Video-uitgang: VGA / 720p / 1080p
Videocompressie: H.264
Videokanalen totaal: 2
Voedingsspanning DC: 5 V
Benodigde accessoires
Loading ...