Extra camera voor ABUS EasyLook BasicSet Extra camera voor ABUS EasyLook BasicSet Extra camera voor ABUS EasyLook BasicSet

Extra camera voor ABUS EasyLook BasicSet

Bewakingscamera ter uitbreiding van de ABUS EasyLook BasicSet. In weinige seconden in de basisset te integreren. Tot 4 camera's per monitor.

Beschrijving


Voeg tot 4 camera's toe aan uw ABUS EasyLook BasicSet. De ingebruikname van een extra camera is net zo eenvoudig als bij de basisset en verloopt in slechts enkele stappen.


Net als de camera van de basisset levert een extra camera dag en nacht betrouwbare videobeelden. De camera doet haar werk zonder internet/WLAN, zonder app en zonder smartphone - zij heeft alleen stroom nodig. De videogegevens en instellingen worden veilig gecodeerd en snel radiografisch overgedragen tussen de camera en de monitor van de basisset.


De ingebruikname van de extra camera is even eenvoudig als bij de basisset. In totaal kunnen tot 4 camera's eenvoudig met één monitor worden bediend; op het beeldscherm worden indien nodig alle live-beelden van de camera's tegelijk weergegeven - met een eenvoudige vingerbeweging kan snel worden omgeschakeld tussen de zogenaamde quad-weergave en de afzonderlijke camerabeelden.


Zo hebt u altijd zicht op wat er in uw winkel of rond uw huis gebeurt, of het nu bij de ingang, voor de garage, op het terras of in de tuin is.

Extra camera voor ABUS EasyLook BasicSet

Voordelen van het product

  • Uitbreiding voor de ABUS EasyLook BasicSet; extra camera met groot draadloos bereik, betrouwbare bewegingsdetectie, intercomfunctie, nachtzicht, privacyzonemaskering en nog veel meer
  • In totaal kunnen 4 bewakingscamera's draadloos worden aangesloten op de monitor van de ABUS EasyLook BasicSet
  • Zeer eenvoudig in het gebruik, ook bij latere inbedrijfstelling; voorzie de extra camera van stroom, voeg de camera toe aan de setmonitor en het eerste live-beeld is te zien
  • De bewakingscamera detecteert binnen en buiten betrouwbaar mensen/dieren dankzij de slimme bewegingsdetectie (geïntegreerde bewegingsmelder/passieve infrarood sensor, kortweg PIR, detecteert warmte; de camerasoftware analyseert parallel op beweging)
  • Onmiddellijke en automatische omschakeling van de monitor naar alarm- en opnamemodus (sirenegeluid op de monitor kan naar wens worden in-/uitgeschakeld; voor opslag een gangbare microSD-kaart met maximaal 128 GB inleggen)
  • Persoonlijke instellingen via monitor; uitschakeling audio/geluid bij opnamen (voldoet aan AVG/privacybescherming), beeldzones met/zonder detectie, tijdschema's, privacyzones
  • Helder nachtzicht in zwart-wit (via infrarood-LED) tot 15 meter, 3 megapixel cameraresolutie, zoomfunctie, kijkhoek van 82 graden, camerabeschermingsklasse IP66 (weerbestendig; bescherming tegen sterke waterstralen, stofdicht)
  • Geen verdere kosten (geen abonnement, geen cloud)

Downloads

Algemene downloads:

Conformiteitsverklaringen:

Extra informatie:

Specificaties
Afmetingen: (B x L x H) 61 x 161 x 77 mm
Basis voorval: PIR & Software + Motion Mask
Beeldopnemer: 1/3" CMOS
Behuizingmateriaal: Plastic
Beschermingsklasse IP: 66
Brandpuntsafstand: 4 mm
Codering: WPA2  
Compatibel met: PPDF17000
Compatibel met Secvest: Nee
Compatibel met Smartvest: Nee
Compatibel met wAppLoxx: Nee
Dag-/nachtomschakeling: Auto
Frequentiebereik: 2,403 - 2,478 GHz
Gevoeligheid: -88 dBm
Horizontale kijkhoek: 82 °
IR-LED's: Ja
IR-bereik (max.): 15 m
IR-draaifilter: Ja
Kanaalbreedte: 20 MHz
Kleur: Zwart
Lengte golflengte: 940 nm
Luidspreker: Ja
Max. bedrijfstemperatuur: 50 °C
Max. luchtvochtigheid: 90 %
Max. resolutie @ beeldfrequentie: 2307 x 1296 @15fps 
Microfoon: Ja
Min. bedrijfstemperatuur: -10 °C
Min. luchtvochtigheid: 30
Minimale belichting (IR): 0,1 lx
Minimale belichting (kleur): 1 lx
Nettogewicht: 0,3 kg
PIR-beeldhoek: 85 °
PIR-bereik: 8 m
Privé-zones: 4
Resolutiemodi: 2307 x 1296 (3MP)
Stekkertype: DC-stekker: 5,5 x 2,1 mm
Systeem: Stand-Alone
Vermogensopname: 3,6 W
Verticale kijkhoek: 42 °
Video bitrate: 2Mbps 
Videocompressie: H.264+
Voedingsspanning DC: 12 V
Witbalans: Auto
Zendbereik: (Afhankelijk van de installatie) 20 - 50 m
Zendvermogen: 20 dBm
Benodigde accessoires
Passend bij
Loading ...