Moventor 2.0 MIPS shiny white zijaanzicht Moventor 2.0 MIPS shiny white bovenaanzicht Moventor 2.0 MIPS shiny white vooraanzicht Moventor 2.0 MIPS shiny white achteraanzicht

Moventor 2.0 MIPS

Net als zijn voorganger Moventor is de Moventor 2.0 een all-mountain helm. De MIPS versie heeft extra impactbescherming geïntegreerd in de helm. Deze voorziening beschermt het hoofd van avontuurlijke mountainbikers nog beter.

Alle varianten voor Moventor 2.0 MIPS
Grootte voor Moventor 2.0 MIPS
Kleuren voor Moventor 2.0 MIPS
Beschrijving

Steile klim, razendsnelle aanvallen, de hele dag avonturen: "Down-country” vol actie stelt hogere eisen aan de uitrusting.

Down-country: snel naar boven, snel naar beneden en herhalen. Moventor 2.0 MIPS is bijna perfect afgestemd op de eisen van mountainbikers. Deze helm is licht, goed geventileerd en de pasvorm biedt meer bescherming aan de achterkant van het hoofd. Bij afdalingen zorgen de tien luchtinlaten en negen luchtuitlaten voor een goede ventilatie. Naast goede eigenschappen voor off-road biedt het MIPS-model impactbescherming. Deze is bedoeld om de hersenen te beschermen, vooral als het hoofd van de fietser tijdens een val onder een hoek de grond raakt. Hierdoor worden de hersenen blootgesteld aan sterke rotatiebewegingen die tot ernstig hersenletsel kunnen leiden. Bij MIPS is een beweegbare wrijvingsarme schaal in de helm geïntegreerd die rotatie vermindert en het hoofd beter beschermt.

Technologieën

  • Multi-Shell In-Mold voor een duurzame verbinding tussen de buitenschaal en het schokabsorberende helmmateriaal (EPS)
  • Zoom-Ace-MTB: In hoogte verstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de hoofdomtrek
  • Paardestaart-compatibiliteit: Helm is zeer geschikt voor vlechtdragers-draagsters
  • Zijdelings verstelbaar, anti-slip TriVider-riemsysteem
  • Ingegoten onderschaal voor extra belastbaarheid
  • QUIN ready - eenvoudige upgrade met de apart verkrijgbare QUIN-chip voor valdetectie
  • MIPS: Botsingsbescherming die de hersenen beschermt, vooral wanneer het hoofd van de fietser tijdens een val schuin op de grond terechtkomt.
  • GoggFit: Apparaat dat het mogelijk maakt een goggle te bevestigen wanneer de sporter deze tijdens de rit niet nodig heeft
  • Ventilatie: uitstekende ventilatie door 10 luchtinlaten en 9 luchtuitlaten
Specificaties
kleur: zwart, wit
Maat: M
Achterlicht: Nee
Peak: Ja
Kleurontwerp: shiny white
Hoofdomtrek: 54-58 cm
Smart - Crash Detection: optional
Gewicht: 330 g
Loading ...