Combiflex™ Rest 105  zwart + Houder CHR

Combiflex™

Het compacte kabelslot met automatische oprol-functie is zo klein dat je het nauwelijks opmerkt tijdens een fietstocht. Het past perfect in elke jaszak en vormt een prima beveiliging voor fietshelmen, scooters of ski's bij uitstapjes en korte stops.

Alle varianten voor Combiflex™
Kleuren voor Combiflex™
Beschrijving
Niemand laat zijn nieuwe ski's graag onbeheerd voor de almhut laten staan of hangt de helm aan zijn fiets zonder die eraan vast te kunnen maken. Maar wat doe je dan?
Het Combiflex-speciaalslot van ABUS biedt uitkomst. Het beschermt je spullen tegen meenemen en gelegenheidsdiefstal, zodat je met een gerust hart van je welverdiende pauze kunt genieten. Aangezien de staalkabel uittrekbaar is, kan hij in een handomdraai door het te beveiligen voorwerp worden gestoken en vergrendeld. Om te openen, voer je gewoon de individueel gekozen cijfercode in. De kabel rolt wordt dan automatisch opgerold. Combiflex biedt comfortabele, sleutelloze veiligheid in een handzaam formaat. Daarmee zijn ook losse voorwerpen beschermd zijn tegen grijpgrage handjes.

Technologieën

  • Zelf-oprolbare kabel
  • Cijfercode kan door de gebruiker ingesteld en gewijzigd worden
  • Aantrekkelijk pocketformaat past gemakkelijk in elke tas
  • Uittrekbare staalkabel

Montage en vervoer

  • CHR - Combiflex-houder voor het vervoer van de Combiflex Rest 105 op de fiets

Toepassing en gebruik

  • Compact kabelslot met automatische oprol-functie tegen meenemen en gelegenheidsdiefstal
  • Ideaal voor het beveiligen van bagage, e-scooters, sportuitrusting zoals ski's, snowboards of inlineskates en fietshelmen

Downloads

Algemene downloads:

Specificaties
Soort vergrendeling: cijfercombinatie
Gewicht: 96 g
kleur: zwart
Loading ...