Diamantbörse Dubai – Teaser © ABUS

Dubai Diamond Exchange De Almas toren

De wolkenkrabber, die boven de vele omringende wolkenkrabbers uittorent, telt 74 verdiepingen. De bouw begon in 2005 en eind 2007 was de uiteindelijke hoogte van 363 meter tot aan de top al bereikt.

uitdaging en oplossing

  • Effectieve bescherming tegen inbraak door vergrendelsysteem met paracentrisch precisieprofiel

De Almas toren, Dubai

De Almas Tower (almas staat voor "diamant") werd ontworpen volgens de speciale behoeften van de diamantindustrie en is het hoofdkantoor van de Dubai Diamond Exchange. Naast een openbare diamantshowroom herbergt het 363 meter hoge gebouw verspreid over 65 verdiepingen diverse kantoren en het hoofdkantoor van het DMCC (Dubai Multi Commodities Center). ABUS had als taak om deze impossante wolkenkrabber te beveiligen.

Alle belangrijke producten uit één hand ©ABUS
Alle belangrijke producten uit één bron Dit biedt u kostenvoordelen bij aankoop, installatie en service, eenvoudige uitbreidings- en combinatiemogelijkheden en, met onze partner, een expert die uw individuele beveiligingsconcept begrijpt.
Bekroond merk ABUS ©ABUS
Uitstekend ABUS merk Onze producten genieten een wereldwijde reputatie, worden bekroond en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ. Door geteste kwaliteitsproducten te installeren is daarom ook een verlaging van de verzekeringspremies mogelijk – vraag hiernaar bij uw contactpersoon bij uw verzekeringsmaatschappij.
Service van uw partner en de fabrikant ©ABUS
Service van uw partner en de fabrikant Onze partners helpen u de beste oplossing voor uw vestiging te vinden en deze volgens uw ideeën te plannen en conform de wet te implementeren. Of het nu gaat om verloren sleutels van uw sleutelsysteem of vragen over het gebruik ervan - onze lokale partners en Technical Field Service helpen u snel verder.

Schrijf ons dan! We nemen binnenkort contact met u op.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Loading ...