Burj Al Arab - Kopfoto Heroslider © ABUS

Hotel Burj al Arab Vergulde deurcilinder

De Burj al Arab is een van de meest luxueuze en dure hotels ter wereld. Met een hoogte van 321 meter is het een van de hoogste hotelgebouwen ter wereld en een herkenningspunt van de stad Dubai.

uitdaging en oplossing

  • Gebruik van vergulde cilinders en schroeven
  • Installatie van een reservesleutel. Bij verlies van een eerste sleutel kan het sleutelsysteem op een andere sleutelcode worden ingesteld.
  • Beveiliging op maat voor een luxehotel
  • Effectief inbraak voorkomen door schuin gebogen profiel
  • bij pogingen tot openen met een gemanipuleerde sleutel blokkeert het slot

De Burj Al Arab, Dubai

De Burj Al Arab, wat "Toren der Arabieren" betekent, werd gebouwd tussen 1994 en 1999. Twee jaar van de bouwtijd werd besteed aan het creëren van een kunstmatig eiland. Het 321 meter hoge hotel met 60 verdiepingen is het duurste en meest luxueuze ter wereld, en na de Rose Tower ook het hoogste. Het zeilvormige gebouw is het herkenningspunt van de stad Dubai en draagt officieel vijf sterren, maar staat officieus te boek als een zevensterrenhotel - vanwege de uiterst exclusieve inrichting.

 
Alle belangrijke producten uit één hand ©ABUS
Alle belangrijke producten uit één bron Dit biedt u kostenvoordelen bij aankoop, installatie en service, eenvoudige uitbreidings- en combinatiemogelijkheden en, met onze partner, een expert die uw individuele beveiligingsconcept begrijpt.
Bekroond merk ABUS ©ABUS
Uitstekend ABUS merk Onze producten genieten een wereldwijde reputatie, worden bekroond en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ. Door geteste kwaliteitsproducten te installeren is daarom ook een verlaging van de verzekeringspremies mogelijk – vraag hiernaar bij uw contactpersoon bij uw verzekeringsmaatschappij.
Service van uw partner en de fabrikant ©ABUS
Service van uw partner en de fabrikant Onze partners helpen u de beste oplossing voor uw vestiging te vinden en deze volgens uw ideeën te plannen en conform de wet te implementeren. Of het nu gaat om verloren sleutels van uw sleutelsysteem of vragen over het gebruik ervan - onze lokale partners en Technical Field Service helpen u snel verder.

Schrijf ons dan! We nemen binnenkort contact met u op.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Loading ...