Zoo Madgeburg - Elefantenbulle Kando © Zoo Magdeburg

Zoo Magdeburg VEILIGHEID VOOR DIER EN VRIEND

De ongeveer 16 hectare grote dierentuin van Magdeburg wordt jaarlijks door ongeveer 340.000 bezoekers bezocht. Hij beschikt over een park en een grote speelplaats voor kinderen. Een vergrendelsysteem van ABUS zorgt voor een duidelijke toegangscontrole.

Uitdagingen en oplossingen

Verschillende gebieden in de dierentuin en verantwoordelijkheden van dierverzorgers vereisen een hoog veiligheidsniveau. Wie toegang krijgt tot welk verblijf of welke buitenruimte moet nauwkeurig worden geregeld.

Betrouwbare bescherming

  • Bravus.3000 voldoet door zijn technische kopieer-, patent- en merkbescherming aan hoge veiligheidseisen.
  • Als omkeerbare sleutel gaat Bravus met de trend mee. Dankzij zijn innovatieve vorm valt hij nauwelijks op in uw zak.
  • Het sluitsysteem kan te allen tijde worden uitgebreid. Extra cilinders kunnen snel en eenvoudig worden besteld.
  • Verschillende sluitautorisaties zorgen voor flexibiliteit.
  • Een veiligheidskaart biedt bescherming tegen het illegaal kopiëren van sleutels. Sleutels en cilinders kunnen alleen worden nabesteld op vertoon van deze veiligheidskaart.

Veiligheid voor de dierlijke ontdekkingsreis

De dierentuin van Magdeburg is een populaire bestemming voor gezinnen en dierenliefhebbers. Tot 200 diersoorten kunnen momenteel worden bewonderd. Daaronder zijn veel bedreigde diersoorten, zoals de Siberische tijger en de zwarte neushoorn. Om de dieren van dichtbij mee te maken zijn er verschillende toegankelijke dierenverblijven en dierenverblijven. Twee speeltuinen in de dierentuin en het voeren van dieren zorgen voor een spannende dag. Om de bezoekers optimale veiligheid te bieden, koos de stad Maagdenburg voor een ABUS-vergrendelsysteem - kwaliteit made in Germany. Dankzij de nauwkeurige productie van de sluitcilinders en sleutels in Jahnsdorf, Erzgebirge, zijn de buitenvoorzieningen, gebouwen, kooien en poorten voor dieren, personeel en bezoekers voldoende beschermd.

Alle belangrijke producten uit één hand ©ABUS
Alle belangrijke producten uit één bron Dit biedt u kostenvoordelen bij aankoop, installatie en service, eenvoudige uitbreidings- en combinatiemogelijkheden en, met onze partner, een expert die uw individuele beveiligingsconcept begrijpt.
Bekroond merk ABUS ©ABUS
Uitstekend ABUS merk Onze producten genieten wereldwijde bekendheid, worden bekroond en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ.
Service van fabrikanten en partners ©ABUS
Service van fabrikanten en partners Of het nu gaat om een verloren sleutel van uw sluitsysteem of hulp bij de bediening van uw videobewakingssysteem - onze lokale partners en onze technische buitendienst helpen u snel verder.

Schrijf ons dan! We nemen binnenkort contact met u op.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Loading ...