Jugendkirche St. Nikolaus ©ABUS

Art Nouveau Kerk van St. Nicolaas Heilige waarden

De Jugendstilkerk St. Nicolaas in Essen-Stoppenberg werd meer dan 100 jaar geleden gebouwd en is een van de oudste kerken in de regio. Een Secvest draadloze alarminstallatie van ABUS beschermt de kerk en de aangrenzende pastorie.

Uitdaging en oplossing

  • Installatie van perimeterbeveiliging in de kerkruimtes met behulp van ABUS draadloze bewegingsmelders
  • Installatie van een ABUS draadloze universele module om lange afstanden te overbruggen
  • Snelle installatie en eenvoudige instelling van het draadloze alarmsysteem
  • Bediening van het Secvest draadloze alarmsysteem via draadloze deurontgrendeling, proximity tags, toegangscodes én via de Secvest app.
  • Eenvoudige integratie van het draadloze alarmsysteem in het dagelijks leven van de gebruiker
  • Intuïtieve bediening en betrouwbare bescherming
  • Combinatie van alarmbeveiliging en draadloze rookmelder voor de kerstperiode
  • Betrouwbare allround bescherming tegen brand en inbraak

De optimale all-round oplossing

De Jugendstilkerk St. Nicolaas in Essen-Stoppenberg werd meer dan 100 jaar geleden gebouwd en is een van de oudste kerken in de regio. Met zijn artistieke gebrandschilderde ramen en prachtige koor met ingewikkeld goudwerk is het zowel een plaats voor bezinning als een kunstwerk van onschatbare waarde. Het is dan ook moeilijk te begrijpen dat iemand de rust in de kerk kan verstoren, iets wat helaas herhaaldelijk is gebeurd: inbrekers hebben al eerder ingebroken in de sacristie, spullen gestolen en zelfs de kerk zelf beschadigd. Om aan dit alles een einde te maken is onlangs een ABUS Secvest draadloos alarmsysteem geïnstalleerd om de kerk en de aangrenzende pastorie te beveiligen, zodat deze historische kerk en de kostbare religieuze artefacten erin beschermd zijn tegen vandalisme en diefstal.

Alle belangrijke producten uit één hand ©ABUS
Alle belangrijke producten uit één bron Dit biedt u kostenvoordelen bij aankoop, installatie en service, eenvoudige uitbreidings- en combinatiemogelijkheden en, met onze partner, een expert die uw individuele beveiligingsconcept begrijpt.
Bekroond merk ABUS ©ABUS
Uitstekend ABUS merk Onze producten genieten een wereldwijde reputatie, worden bekroond en ontvangen de belangrijkste certificaten, zoals VdS en VSÖ. Door geteste kwaliteitsproducten te installeren is daarom ook een verlaging van de verzekeringspremies mogelijk – vraag hiernaar bij uw contactpersoon bij uw verzekeringsmaatschappij.
Onbeperkte gegevensbeveiliging ©ABUS
Onbeperkte gegevensbeveiliging ABUS producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van gegevensbeveiliging, zodat alleen bevoegde personen er toegang toe hebben.

Schrijf ons dan! We nemen binnenkort contact met u op.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.

Loading ...