Op La Palma met Gabriel Wibmer en Cédric Gracia ©ABUS

ABUS AirDrop Battle of contrasts

AIRDROP LEGEND MEETS RISING STAR 

Geblokkeerde wielen, wervelend stof en spectaculaire stunts: Wanneer twee grootheden als Gabriel Wibmer en Cédric Gracia elkaar ontmoeten op het dromerige eiland La Palma, dan zijn sensatie, keiharde actie en adembenemende beelden gegarandeerd.

Als rockstar van de bikewereld laat Gracia zien hoe je het tot de top van de downhill- en freeridewereld schopt met de moed om tot het uiterste te gaan, uithoudingsvermogen en een ongeëvenaarde backflip. Ook Gabriel Wibmer maakt als jonge twintiger al deel uit van de downhill-elite. En dit uitzonderlijke talent zorgt voor ook nog eens voor social-media-entertainment vol actie.

Maar één ding staat voorop voor zowel de Young Gun als de Hall of Famer: de best mogelijke bescherming. Daarom dragen zij de ABUS AirDrop - de "koning der helmen" - tijdens hun strijd op La Palma.

 

 

AirDrop x Cédric x Gabriel

Tijdens de ontwikkelingsfase hebben Cédric Gracia en Gabriel Wibmer regelmatig input geleverd. Het resultaat is een helm gemaakt door professionals, voor professionals. Downhill-ritten in het bikepark, steile uitgezette trails op de enduro-fiets of de sessie op de pumptrack: Als het gaat om snelheid en airtime op de mountainbike, is de upgrade naar de allround bescherming van de ABUS AirDrop de juiste keuze.

Loading ...