Richie Schley und der ABUS CliffHanger / © ABUS

ABUS CliffHanger Freedom to ride

In het vulkanische landschap van La Palma en de majestueuze bergen van het eiland drijft freeride-legende Richie Schley zichzelf tot het uiterste.

De CliffHanger, de nieuwe endurohelm van ABUS, is er altijd bij. Gemaakt voor de vrijheid om te rijden

 

 

CliffHanger x Schley: TRIAL ON TRAIL

Richie Schley is in 2019 toegetreden tot de ABUS-familie. Sindsdien heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van ABUS-berghelmen. Met zijn jarenlange ervaring op de zwaarste trails ter wereld heeft hij bijgedragen aan de essentiële kenmerken van de CliffHanger. Tijdens de ontwikkelingsfase testte hij de helm om er zeker van te zijn dat die aan zijn hoge eisen voldeed en onder alle omstandigheden zou presteren.

Het resultaat: een veelzijdige endurohelm die voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende mountainbikers. Lange afdalingen, tracks rijden op ruig terrein of een ritje na het werk op de E-MTB - de ABUS CliffHanger is altijd de juiste keuze.

Richie Schley und der ABUS CliffHanger / © ABUS

 

HET ZIT ALLEMAAL IN DE DETAILS

De CliffHanger is speciaal ontwikkeld voor enduro-mountainbikers. Hij heeft een licht gewicht en uitstekende ventilatie en zorgt dus voor een koel hoofd op de zwaarste trail.

Het vizier is verstelbaar naar drie standen. Uitsparingen in de helm zorgen ervoor dat de bril zich handig en veilig laat opbergen tijdens het rijden. Met bevestigingspunten voor accessoires zoals camera's kunnen rijders hun persoonlijke momenten van vrijheid vastleggen.

Richie Schley und der ABUS CliffHanger / © ABUS

 

De helm combineert een licht gewicht met optimale ventilatie, met de veiligheidsfuncties en prestaties die horen bij deze nieuwste generatie. Naast de standaard- en een MIPS-versie is deze helm ook verkrijgbaar met QUIN, ons slimme crashdetectiesysteem.

 

 

 

 

MEER OVER DE ABUS CLIFFHANGER

 

 

 

CliffHanger shiny white zijaanzicht

MTB CliffHanger

Onze tophelm voor de moderne trailrijder: De CliffHanger weet lichtheid, veiligheid en goede ventilatie uitstekend te combineren in één helm.

Beleven
Loading ...