ABUS OneKey Optionen  ©ABUS

One Key Option WELKE FIETSSLOTEN PASSEN OP UW ABUS-SLEUTEL?

Elke sleutel en dus sleutelcode past op een ABUS-cilindertype. Als de cilindertypes identiek zijn, kan een bijpassend fietsslot worden vervaardigd. Hier kunt u zien welke fietssloten op uw type cilinder passen.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Gelijksluitende sloten met sleutel kunnen via een ABUS fietsendealer worden gekocht. Helaas kunnen wij u niet informeren of onze partners deze service ook online aanbieden.

Neem contact op met een van deze ABUS fietsendealers voor prijzen en bestellingen. Gebruik gerust de dealer locator om een dealer bij u in de buurt te vinden. 

Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij vanwege onze betrokkenheid bij de vakhandel geen rechtstreekse transactie met u kunnen uitvoeren.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons service team.

De bijbehorende code is in principe nodig voor het nabestellen van gelijksluitende sloten met sleutel. Als u de bijbehorende CodeCard kwijt bent en het sleutelnummer niet op uw aankoopdocumenten vermeld staat, kan de sleutel worden uitgelezen door deze naar een ABUS fietsendealer te sturen.

Dan is het mogelijk om sleutels opnieuw te maken, een nieuwe CodeCard aan te maken en vervolgens key a like sloten te bestellen. 

Op maat gemaakte sloten worden gewoonlijk binnen een week* geproduceerd voordat het slot wordt verzonden naar de dealer waar de bestelling is geplaatst.
 

(*In verband met de huidige wereldwijde aanbodsituatie kan de productietijd variëren)

Loading ...