Das HomeTec Pro Türschloss wird smart: Mit der Bluetooth-Serie können Sie per App die Tür aufschließen

HomeTec Pro Bluetooth® Intelligent deurslot

Zo ver en toch zo dichtbij

Met onze Bluetooth®-serie* wordt HomeTec Pro nog slimmer! Naast de beproefde functies zoals het openen van de voordeur via toetsenbord en afstandsbediening, kunt u nu uw huis ontgrendelen via een app.

Ons slimme deurslot verandert uw smartphone in een huissleutel

 • OPENEN EN SLUITEN VAN DE DEUR VIA DE APP
  Vergrendel of ontgrendel uw toegangsdeur eenvoudig met één klik. Klik gewoon in de app, klik op het commando, en klaar. Dit werkt natuurlijk ook voor flatdeuren als u bijvoorbeeld in een flatgebouw woont.
 • GEMAKKELIJKE TOEGANG VOOR VRIENDEN EN FAMILIE
  Stuur familieleden of vrienden een uitnodiging voor de app. Op die manier kunnen uw favoriete personen ook toegang krijgen tot uw huis, hetzij permanent, hetzij voor een bepaalde periode. Zo kan opa altijd op de kleinkinderen passen of kan uw beste vriendin de bloemen water geven als u een paar dagen weg bent.
 • WIE DOET WANNEER DE DEUR OPEN?
  U ontvangt een pushmelding zodra iemand uw toegangsdeur opent. Dus u weet zeker dat uw zoon thuis is gekomen na school. Dat is bijzonder geruststellend.
Download de gratis HomeTec Pro Bluetooth®-app voor iOS of Android. 
 
Hoe snel de HomeTec Pro Bluetooth® App kan worden ingesteld
Here’s how easy it is to grant other people keyless access to your home.

Meer video's over het HomeTec Pro Bluetooth® System vindt u hier.

Want met de HomeTec Pro Bluetooth®-deurslotaandrijving kunt u uw toegangsdeur veilig en slim openen en vergrendelen. Via de app.

 • Hoogst mogelijke veiligheid: de modernste AES-128 bit encryptie en onze ABUS keycard garanderen goede beveiliging. Veilig, eenvoudig, slim: u kunt de app alleen verbinden en gebruiken met de slimme deurslotaandrijving in combinatie met onze keycard.
 • Een eenvoudige, flexibele en draadloze installatie: het slimme deurslot wordt eenvoudig vastgeklemd, gelijmd of geschroefd. Het wordt bevestigd aan de binnenkant van de deur.
 • Comfortabel en handig: wanneer u uw deur ontgrendelt, springt deze op een kier zodat u direct naar binnen kunt.

Alles ontdekken

Der Türschlossantrieb ist das Herzstück des HomeTec Pro Bluetooth-Systems © ABUS

Alles ontdekken

Steek onze Wi-Fi-brug in een stopcontact van uw keuze en u kunt aan de slag: vanaf nu hebt u overal toegang tot uw slimme HomeTec Pro Bluetooth® deurslot. 

 • Live en in kleur: u hebt overal ter wereld toegang tot uw slimme deurslot. Of u nu geniet van een cocktail op het strand van de Bahama's of het prachtige uitzicht bewondert over een vallei in de Himalaya. Dit betekent dat u van onderweg ook opa of andere familieleden kunt binnenlaten of klusjesmannen of zorgverleners toegang kunt verlenen. Of u kunt de toegangsgeschiedenis controleren om te zien wie uw huis is binnengekomen en wanneer.
 • Spraakbesturing: met Amazon Alexa en Google Assistant hoeft u alleen maar commando's uit te spreken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u geen vrije hand hebt om te klikken of te vegen. 

Alles ontdekken

Dank der WLAN-Bridge können Sie von überall Ihr smartes Türschloss steuern © ABUS

Wilt u flexibeler zijn en niet alleen op uw app vertrouwen? Als u bijvoorbeeld weet dat u of uw kinderen vaak vergeten de smartphone op te laden? Waarom voegt u dan niet een paar onderdelen toe aan uw slimme deurslot?

 • Volledige flexibiliteit en niet voor een gesloten deur stranden: als de batterij van uw smartphone leeg is, kunt u toch naar binnen dankzij het codepaneel, de vingerafdrukscanner of de afstandsbediening.
 • 28 geheugenplaatsen voor de Bluetooth® vingerafdrukscanner - één beheerder (admin), 27 andere gebruikers of "vingers".
 • Om verwarring te voorkomen: een code voor het Bluetooth®-codepaneel is gemakkelijk te onthouden.

Alles ontdekken

HomeTec Pro Bluetooth: das smarte Türschloss mit Fingerscanner © ABUS

Alles ontdekken

FAQ

Er kunnen maximaal 28 gebruikers of apparaten worden geprogrammeerd. Als bijvoorbeeld een vingerafdrukscanner, een codepaneel en twee afstandsbedieningen zijn ingeleerd, blijven er 24 mogelijke gebruikers over die via een app ook een code kunnen ontvangen en hun vingerafdrukken kunnen programmeren.

Here’s how easy it is to grant other people keyless access to your home.

 

Nee, u kunt van overal een toegangsautorisatie toekennen. De ontvanger hoeft alleen maar bij de deur te zijn wanneer hij de uitnodiging inwisselt.

Een smartphone is alleen vereist voor de beheerder/admin. Uw grootouders of uw kinderen kunnen bijv. als één gebruiker een code toegewezen krijgen.

Ja, u kunt deze instelling in de app verrichten.

Hier is hoe:

Met een paar eenvoudige stappen kunt u uw HomeTec Pro Bluetooth®-systeem aan uw wensen aanpassen

Ja, dit kan in de app worden geconfigureerd. 

Op die manier kan de automatische vergrendeling naar wens worden ingesteld:

U kunt de automatische vergrendeling instellen volgens uw wensen in de HomeTec Pro Bluetooth® App

*Het Bluetooth® woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth® SIG, Inc. en elk gebruik van deze merken door ABUS gebeurt onder licentie. Andere handelsmerken en merknamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Loading ...