Ontdek ons gamma hangsloten en kies het juiste slot © ABUS

Hangslotzoeker Zoek er een die past!

Heeft u een nieuw hangslot nodig voor uw tuinhuisje, uw kelder of de locker van uw kind op school? Maar weet u niet zeker welk slot het beste is?

Dan zal dit systeem u helpen. U filtert gewoon op de eisen waaraan uw slot moet voldoen en u kunt aan de slag. In de meeste gevallen zult u uit meerdere sloten kunnen kiezen. Misschien heeft u liever een kleurrijk aluminium slot dan een messing slot, dat we natuurlijk 'alleen' in geelgoud beschikbaar hebben.

Als u bijvoorbeeld al hebt gemeten hoe breed uw slot moet zijn, kunt u de afmetingen van het slothuis of de afmetingen van de beugel invoeren in de onderstaande filters. Als u al weet dat u een of meer hangsloten uit een bepaalde serie wilt kopen, dan kunt u alle sloten uit die serie bekijken - Granit, Diskus, Ecolution, Titalium, Messing en meer.

Filter
Categorie
Beoogd gebruik
Soort vergrendeling
Kleuren
Gelijksluitend
Beveiligingsniveau
Breedte a
16 mm - 110 mm
Vrije boegbreedte b
8 mm - 39 mm
Vrije beugelhoogte c
8 mm - 200 mm
Beugeldikte
2 mm - 15 mm
Diepte e
10 mm - 39 mm
Hoogte f
34 mm - 249 mm
Gewicht
5 g - 1205 g

FAQ

Ja, dit is in principe mogelijk. Neem contact op met een gespecialiseerde dealer bij u in de buurt voor de juiste oplossing.

Ja, dat kan. Met sommige hangslot series, bijvoorbeeld de 85 series, individueel passende sluitmechanismen kunnen voor u gemaakt worden. Voor andere hangsloten, bijvoorbeeld 64TI, hebben wij altijd gelijksluitende cilinders op voorraad.  

De meest duurzame hangsloten zijn de sloten in onze Granit series. Wij hebben ze ontwikkeld voor de hoogste veiligheidseisen. Ze weerstaan doorgaans sterke pogingen om ze open te breken en zijn ideaal voor ongunstige weersomstandigheden. Want sneeuw, ijs, zout water en dergelijke storen ze meestal nauwelijks.

Ja, er zijn zelfs hele series - u kunt ze vinden hier.  De Granit sloten en Diskus sloten zijn ook volledig van staal. Dergelijke hangsloten kunnen al worden ingedeeld als ‘sloten met hoge veiligheid ’, die een bijzonder hoge veiligheid moeten hebben, bijvoorbeeld in de industrie of de commerciële scheepvaart.

Nee, wij hebben geen hangsloten die door VdS (afkorting voor de vroegere naam "Verband der Schadenversicherer") zijn gecertificeerd. In de regel certificeert VdS geen hangsloten als zelfstandige producten. De situatie is anders voor buitenlandse testinstituten zoals SBSC of SKG, die tests op hangsloten uitvoeren. SKG is de Nederlandse Stichting Kwaliteit Gevelbouw. De Svensk Brand och Säkerhetscertifiering, kortweg SBSC, is een Zweedse vereniging voor diefstalpreventie.

Nee, hangsloten met XPlus cilinders zijn helaas niet verkrijgbaar.

Loading ...